Miért tartják cikinek sokan azt, ha valakinek az a célja az életben, hogy jól házasodjon, olyan munkája legyen, ami bár keveset hoz a konyhára, de szereti, és hogy 2-nél több gyereket szüljön?
Mert most az a menő,ha azt mondod,hogy nem akarsz gyereket mert túl népesedés van így is,és persze minél kisebb öko lábnyomot akarsz hagyni az életben.
Szard le,mindenkinek más az életcélja és semmi nem 'ciki'.
Én nem tartom cikinek, ha valaki sok gyereket akar, meg azt sem, ha inkább szeretni akarja a munkáját, mint meggazdagodni belőle.
De azért a mai világban, mikor a házasságok 70 %-a válással végződik, és általában a nő marad egyedül a gyerekekkel, igencsak furának, sőt felelőtlenségnek találom, hogy valaki sz*rul fizető munkahely mellé be mer vállalni 3 gyereket.
Az a ciki, hogy nem jut eszébe, hogy a jó kis házasság rossz véget is érhet, bármekkora a szerelem.
Jajj ez a nem Magyarországon van túlnépesedés dolog ez kicsinál, komolyan. Igen, itt nincs túlnépesedés, de mégis hova jönnek szerinted a bevándorlók? Nem látod mi zajlik? Ott maradnak, ahol már nincs víz és ennivaló, vagy jönnek nyugatra/északra, ahol van? (És itt most nem a háborús menekültekre gondolok, az egészen más természetesen)
Nekem nem baj ha három gyereket akarsz, a te dolgod, de ne ringasd magad abba a hitbe, hogy tíz-húsz év múlva Európa lakossága nem fog megduplázódni (nem európai emberekkel). Lehet nem hinni ebben, de sajnos a tapasztalat erősen alátámasztja. És még csak fajgyűlölő sem vagyok, nincs bajom egyik etnikummal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!