Hogyan nő fel az a gyerek akihez csak nagyon keveset beszélnek és keveset foglalkoznak vele?
Mint a gomba. Magányosan. Láttam ilyen gyereket, mikor oviban dolgoztam. Egy puszit nem adott az anyja neki, mikor hozta vagy jött érte.. Egy mosolyt nem láttam annak a kisfiúnak az arcán soha :(
Azóta nekem is van gyerekem. El nem tudom képzelni ezt a ridegtartást...
#5: na igen! Érdemes olvasgatni az ilyen kérdéseket itt a gyk-en..
Én egyszeruen nem emlékszrm, h ennyi problémás ember lett volna 30 évvek ezelőtt mikor én voltam fiatal..... Itt minden második ember introvertált meg szuicud mdg mérgező szulei vannak... Tudom persze, h a GYK nem reprezentstív, de akkor is riasztó...
Én is így nőttem fel.
Megfordultam en is pszicho izéknél. De rájöttem mi miért van, és arra is, hogy csak én tudok magamon segíteni.
Nagyobb bajnak érzem, hogy én sem tudok beszélgetni, játszani és foglalkozni a gyerekeimmel.
Így, hogy nincs suli, végképp nem tudom mit csináljunk.
Engem apukám és nagymamám "nevelt", nagyim beültetett a tv elé, mert nem volt ideje rám (tényleg nem), apu ha haza jött este a munkából, lefeküdt. Nincs előttem példa, hogyan kell nevelni egy gyereket, de igyekszem, megteszem ami tőlem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!