Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elindulok egy valtoruhaval es...

Elindulok egy valtoruhaval es egy taskaval mert nincs hol laknom, mire szamitsak mi fog tortenni velem? 24L

Figyelt kérdés

Nem szeretnek rola beszelni hogy miert nincs hol laknom, nem is szamit, de az a lenyeg hogy holnaptol nem lesz hol laknom.

Egy taskam van, amibe bele rakok egy valtoruhat, telefontoltot, tisztasagi dolgokat, nem tudom mi még a legfontosabb

Hajlektalanszallokon meg lehet furdeni es felefont tolteni? Kimosni a ruhamat?

Lesz ezekre lehetosegem?

Be fogok menni ettermekebe, megkerdezem keresnek e mosogatot ott meg lehet beszelni a napi fizetest, ha esetleg talalok munkat, napkozben dolgozok de ameddig nem szedek ossze egy szobara valo penzt, addig estenkent hol tudnek aludni?

Hol legyek amikor nem kell majd dolgoznom?

Hogy vegezzem el az alapveto tisztasagi dolgokat? Nekem eskuszom nem az a legrosszabb hogy nem lesz hol aludnom, hanem az hogy vajon hol fogok tudni zuhanyozni es hogy fogom tisztan tartani a ruhaimat..

Es ha nem talalok mosogato munkat, mit fogok enni vagy mi lesz velem?

Azt hogy valami szervezet segiteni fog ne irjatok mert ha segitenenek barkinek is, nem lenne ennyi hajlektalan ember, nem en leszek a kivetel akinek majd segiteni fognak

Attol is felek hogy ellopjam a telefonom akkor teljesen elvesztem majd minden remenyem..

Kerlek titeket irjatok nekem tippeket, vagy ha tudtok valami megoldast akkor irjatok le nekem

Megkerem az adminokat ne toroljek a kerdesem nem viccbol irtam ki, teljesen elvagyok keresedve!

Budapesten tobb lehetosegem lenne szerintem, de nincs penzem oda felutazni. Pedig ott van 1000etterem, valahova ugyis felvennenek mosogatni, itt ahol lakok a legkozelebbi varosba kb 10 etterem van, es interneten neztem sehova nem keresnek embert

Hajlektalan szallo sincs, csak etelt szoktak osztani de ejszakara sem tudok be menni sehova, es megmondom oszinten inkabb vegigulom ebren az ejszakat valami forgalmas helyen, aztan nappal alszok majd 1-2 orat valami parkban ahol nem maszkalnak, de nem merek hajlektalanszallora menni aludni, csak max furdeni..mert mashol nem fogok tudni

Mit tennetek a helyemben? Amihez penz kell, pl elutazni olyan helyre dolgozni ahol adnak szallast az kivan love, mert nincs penzem utazni, sem ott lenni fizetesig.

2022. okt. 6. 19:35
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem irtál..
2022. okt. 6. 20:13
 12/52 anonim ***** válasza:
74%
Nem írtad, hogy hol vagy helyileg?
2022. okt. 6. 20:21
 13/52 anonim ***** válasza:
94%
Enni egyébként tudsz? Van pénzed arra, hogy vegyél magadnak valami enni/innivalót?
2022. okt. 6. 20:26
 14/52 anonim ***** válasza:
77%
Legalább az ország melyik részén, ha a helyet nem is mered leírni így nyíltan!
2022. okt. 6. 20:28
 15/52 anonim ***** válasza:
96%
Volt mar hasonló... de ott se derült ki semmi konkrétum. Nem értem... hiába akarnék en pl szombathelyen segíteni vagy Keszthelyen, ha a kerdező Csengerben van vagy Hajdúhadházon...
2022. okt. 6. 20:31
 16/52 anonim ***** válasza:
8%

Igaza van a négyesnek.🤷‍♂️

Ha leírod és mondjuk kiderül hogy te is szabolcsi vagy, akkor ha gondolod csinálok neked lapcsánkát.🤗 Egy furiknyit😃

2022. okt. 6. 20:33
 17/52 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként Pesten hallottam csoportba vannak több ezren, ott is kérhetsz segítséget. Nem szégyen.

Ha van számlaszámod akkor szerintem itt is tudna pár ember segíteni neked annyit, hogy legalább ételed és italod legyen, meg ki tudj venni valami olcsóbb helyet egy pár napra amég találsz munkát.

Munkahelyen is el mondhatod, hogy milyen szar helyzetbe vagy és te szívesen dolgozol vállalsz plusz munkát, esetleg adjanak egy hét előleget.

Sok ember van aki szívesen segít amúgy azon aki bajban van.

2022. okt. 6. 20:36
 18/52 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is leirhatod merre laksz.

Hátha tudok segíteni

2022. okt. 6. 20:47
 19/52 A kérdező kommentje:

Nincs bankszamlam, megszuntettem azt ami volt, pedig ez oriasi hiba hogy nincs mar rajottem

Borsodban lakom!

13. Nincsen penzem, buszjegyre van kiszamolva aprokat osszedtem, hogy holnap be tudjak menni a varosba

2022. okt. 6. 20:54
 20/52 A kérdező kommentje:
11. Irtam neked
2022. okt. 6. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!