Ne számítsak semmi jóra?
Figyelt kérdés
25 leszek az idén, úgy érzem semmit nem értem el az életemben, pedig azt mmondták ígéretes diák voltam. Nem tudom mihez kezdjek magammal. Tanárnak(matematika-informatika) készülök/készültem már egy ideje nem tudok bejárni egyetemre, nem tudok tanulni és néha elgondolkozom azon miből fogok megélni. Nagyon szeretem a gyerekeket, tanítani is nagyon szeretek, de nagyon elszomorít az a tény, hogy lehet sosem lesz saját lakásom, önálló életem és felőröl a munka. Nincs motivációm az egyetem befejezéséhez, sem anyagi lehetőségem. Más képesítésem nincs. Nincs életkedvem, csalódtam az egész rendszerben, oktatásban, fáj, ami történik velünk. Nem tudom mihez kezdjek magammal, lassan beleőrülök a nyomásba. Mihez kezdjek így?2022. máj. 17. 14:25
1/1 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy?
Mi lenne, ha átképeznéd magadat?
Grafikusnak, szoftverfejlesztőnek. Ha meg van az érzéked hozzá és szereted is csinálni, akkor sokkal többet kereshetsz, mint tanárként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!