Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akinek kiábrándító a szexben ha nincs jó feneke a csajnak?
Figyelt kérdés
Elég a jó cici?2023. febr. 28. 23:42
11/17 anonim válasza:
Nekem a mell úgy ötezerszer fontosabb, mint a segg. Ha nincs jó segge a csajnak, leszarom; legyen szép arca, kb. vékony és legyen szép melle.
12/17 anonim válasza:
Ha gatyaban jo akkor levetkozve is jo, azt pedig csekkolom elotte. Ha a mell kicsi, az egyáltalán nem erdekel, eddig amúgy is kis mellű noim voltak.
13/17 anonim válasza:
Ha már a szexnél tartunk, akkor tetszik a nő egy az egyben úgy, ahogy van. Ergo egyáltalán nem számít.
14/17 anonim válasza:
#12 akkor vagy nem sok nőt láttál még, vagy nem vagy válogatós egyáltalán.
farmerban akinek jó segge van az az esetek 90%-ában borzasztó ha leveszi, és fordítva.
15/17 anonim válasza:
Nekem a mell teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy.
A fenék viszont számít, mert mondjuk egy plöttyedt fenéknél nem sok kiábrándítóbb dolog van egy nő külsején. Főleg azért, mert aki kicsit is odafigyel a testmozgásra/étkezésre, annak nem kellene, hogy rossz feneke legyen.
16/17 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy mire odajutunk azért nagyjából tudom mire számíthatok, így nem lesz probléma, ha nem félgömb a popsid. :D
17/17 anonim válasza:
14# se nem láttam sok nőt, se nem vagyok válogatós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!