Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok számotokra is kiábrándí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok számotokra is kiábrándító ha egy pasi a fenekét akarja nyalatni?

Figyelt kérdés
Szerintem eleve gusztustalan. Ez egy dolog. De mellette meg mennyire nem heterós. Nincs bajom a meleg srácokkal de nekem egy heteró ne melegeskedjen.
2022. márc. 18. 10:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem!
2022. márc. 18. 10:29
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

illene túllépni azon, hogy anál = homo

az más kérdés, hogy szeirnted gusztustalan és nem csinálnád. Ez normális hozzáállás.

2022. márc. 18. 10:30
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2022. márc. 18. 10:32
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Megmondod nekem, mi a melegség abban, ha valakinek valami jól esik és esetleg megkéri a partnerét, hogy csinálja? Ha egy nőnek esik jól a seggnyalás, akkor ő meg leszbikus ezzel a logikával? Ha két ember meg tudja ezt beszélni egymással, kinek mi köze hozzá? Fel nem fogom. Ha nekem a nőm külön kérné, hogy nyaljam ki a lyukát, gondolkodás nélkül megteszem, mert a cél, hogy örömet okozzak neki. Ha ápolt, frissen mosott a popsi, még meg is ujjazom mellé, esetleg óvszer nélkül behatolok. Ha neked nem fér bele, rendben. De ne melegezz azért egy férfit, mert élvezi, ha izgatják a számára erogén zónát jelentő lyukat. F
2022. márc. 18. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem zavar ha erre vágyik csak ne az én pasim legyen az.
2022. márc. 18. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem érdekes kérdés ez. Nekem egy pasim se kérte, de szerintem sok pár nem beszéli meg a vágyait. Én tuti nem nyalnám az fix. Azonban ha erre vágyik elfogadom de nem kapná meg tőlem. És szerintem nincs azzal baj ha biszex.
2022. márc. 18. 10:42
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Én bi srác vagyok. Sose kértem hogy egy csaj nyalja a fenekem. Pasitól se. Főleg meleg partnereim akartak ilyet. Sose nyaltam popsit. De hogy ettől valaki meleg vagy bi? Nem hiszem. Bár minimális hajlam lehet benne. De lehet hogy nem. Ezt nehéz megítélni. Viszont a többség úgy is titkolja... Legalábbis szerintem.
2022. márc. 18. 10:45
 8/18 anonim ***** válasza:
30%
Nekem az lenne, de szerencsére még senki nem kért ilyet. Szerintem gusztustalan, én magamnak se hagynám, mert akármennyire meg van mosva, csak az jön ki rajta, ami.
2022. márc. 18. 11:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Fúj, nem!!
2022. márc. 18. 11:18
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

Azért meg lennél lepődve, ha a pasid nem akarna megujjazni, mert az olyan leszbis...

Különben is, mit keres ott egy ujj? Oda a farok való és kész...

2022. márc. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!