Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok pasi előadja a nagy kant mindenki előtt aztán amikor ott lenne a ziccer és csak zsákolni kellene, akkor kiábrándítóak? 21L
És hirtelen kiderül, hogy merevedési zavaraik vannak vagy korai magömlésük, esetleg egyszerűen csak nevetségesen kicsi valamelyiknek, de olyan is volt hogy mindenki előtt tényleg játsza a menőt aztán nem tudja kikapcsolni a melltartót két kézzel annyira zavarba van.
Gááááz.
És most nem az a bajom hogy van ilyen, mert oket senki nem tökéletes, de ne adja már az ellenkezőjét, mert nem így meg tényleg szerintem jogosan okoz csalódást.
És ez a fiúknak a nagyrésze.
Jó ebben van valami, de ott aztán lebőg mint állat és szerintem ők is érzik hogy ez azért nagyon nem az ami be volt úgymond ígérve.
Meg ezt 1 társaságban maximum 1x-2x lövöd el, mert szerinted a lányok nem beszélik ki az ilyet?
Majd ha idősebb és tapasztaltabb leszel egy kicsit, rá fogsz jönni: amelyik kutya ugat, az nem harap!
Hatalmas igazság, én is jó párszor befürödtem a nagy csődört játszó fiúkákkal!
Ma már két mondat után kiszúrom, hogy mit tud: dugni, vagy mesélni?!
#5 Köszönöm a soft lerib@*cozást.
Nekem nincs bajom a szelíd emberekkel, sőt sokszor értékelem az ilyet. De azért annyi spiritusz legyen benne hogy odajön, megmutatja magát, hogy észre vegyem és tudják rá úgy gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!