Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi itt akit zavar hogy nagy intim mérete van?
Engem sajnos.
Van akinek meggyűlik vele a baja, akármennyire óvatos, türelmes vagyok. Akármennyi síkosítóval.
Sokszor összejön, de több lánynál is fel kellett adnom, egyszerűen nem fért be erős fájdalom nélkül.
23/6.5
Ember. Nézz utána egy sörös doboz méretének jó? :D
Segítek. A fél literes szabványos alumínium sörösdoboz magassága 168 mm, átmérője 66.2 mm.
Aztán rakd szépen a botod mellé és rájössz, hogy nem kicsit mérted szarul a farkad. XD
5#
Miért kell mindenáron okosnak tűnni? Ha nem akarod elhinni akkor képzelj oda másik számot
Nem okosnak akarok tűnni. Csak leírtam egy tényt. Nem kell felkapni a vizet. Hazudj kicsit kisebbet és akkor nem lesz olyan hihetetlen. :D
9#
Miért érdekeljen, hogy nem hiszitek el?
Nem tényt, csak vélelmet írtál. Nyugodtan köss bele, de nem fogok kisebbet hazudni ha tényleg ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!