Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi itt akit zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi itt akit zavar hogy nagy intim mérete van?

Figyelt kérdés
17cm felett.

2019. dec. 22. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem a vastagsága zavar, anál kb kizárt, hosszabb szopi is nehézkes sajnos
2019. dec. 23. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Tragikus lehet, ha nem fer be, illetve fajdalmat es mar rettegest okoz. Es nem egy-ket nonek, hanem mindnek. Oralisan se lehet hozzaferni.

En no vagyok, es egy ilyen fiuval webcameras chat utan talkoztam.

Kesz van. Szerencsejere az interneten egyreszt kieli magat masreszt nagyobb eselye van part talalni.

Maganyos jo kulseju ficko, es a 31 cm meg a kisebb baj. Vastagsag, egybol szeles.

Annyira szep ficko, nagy jar erte.

2019. dec. 24. 00:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, zavaró tud lenni.
2019. dec. 24. 00:29
 14/16 hobalazs888 ***** válasza:
94%
Engem is zavar 10 nő közük eggyel tudtam úgy együtt lenni hogy ne fájt volna neki ha tövig nyomom és úriember módjára gyengéd vagyok de az általában nekem nem okoz teljes értékű kielégülést. Minden nőtöl azt hallani hogy a nagy kell neki de amikor oda kerül a sor akkor meg jajj csak óvatosan nomeg hát igen az óvszert is csak sexshopban lehet vásárolni. Úgyhogy nem jó a nagy szerszám sem.
2020. jan. 9. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Én a 15 centimmel talán nem vagyok egy nagy méret, de még ez is volt, hogy nem mindenki szerette tövig...

De azért nem panaszkodom, ez egy átlag méret, mások sem panaszkodtak még igazán. :)

2020. márc. 18. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez két élű fegyver.

Én nagyon sok nő szájából hallottam, hogy "ekkora farokkal nem jöhetne belém", és tapasztalat is, hogy nekem nincs akkora, de sok partneremnek nem esne jó a 17cm fölötti az biztos (ezt remélem nők is megerősítik).

Szóval ekkor méret biztos, hogy gondot is jelent, de a másik része is igaz, hogy akiről tudják, hogy ekkora farka van, annak mindig akad az társaságból, ismeretségből olyan nő aki ki akarja próbálni, még, ha csak egyszer is, így viszont mindig lesz partnere (legalább szexpartnere).

2020. márc. 18. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!