Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok számotokra is kiábrándító ha egy pasi a fenekét akarja nyalatni?
Figyelt kérdés
Szerintem eleve gusztustalan. Ez egy dolog. De mellette meg mennyire nem heterós. Nincs bajom a meleg srácokkal de nekem egy heteró ne melegeskedjen.2022. márc. 18. 10:27
11/18 anonim válasza:
Abszolút. Fogom a cuccom és megyek.
13/18 anonim válasza:
Nem, ha ápolt és normális. Nincs ebben semmi különleges. Mindenkinél erogén zóna, csak sokan a gátlásaik miatt nem merik kipróbálni.
És mellesleg ha egy nő és egy férfi csinálják ezt egymással, abban semmi "meleg" vagy biszex dolog nincs. Csak a kérdező ostobasága ez.
Ha szerinted ez "melegeskedés" akkor a te szexuális intelligenciád igen alacsony lehet...
14/18 anonim válasza:
Csajomnak nem volt az. Ahogy nekem se az övét. Persze a lehető legnagyobb higiénia és előkészület mellett.
15/18 anonim válasza:
Én alapból is úgy voltam vele, hogy kipróbálnám ha a partnerem kérne de múltkor poénból fel is hozta a témát miközben orálisan kényeztettem, mire nekem a válaszom az volt, hogy miért ne. Meg is lepődött rendesen mert nem gondolta volna, spontán jött. Lényeg a lényeg, hogy alapból sem taszított a dolog de nem gondoltam volna, hogy én is ennyire élvezni fogom azt ahogyan ő élvezi. Nem volt kiábrándító egyáltalán, simán csinálnám neki még és remélem fogom is.
16/18 anonim válasza:
Szívesen megteszem, mert én is szeretem ha engem izgatnak így. Miért ne lehetne kölcsönös? Csak legyen ápolt, tiszta.
17/18 anonim válasza:
Az a kiábrándító hogy még mindig vannak ilyen tanulatlan tuskó alakok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!