Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kiábrándító, ha egy pasi elmegy egy prostihoz?
Figyelt kérdés
Számodra miert az? Az erotikus masszazs is az lenne?2022. márc. 6. 18:17
1/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kiábrándító ha szingli.
Annyi, hogy ne valami koszos, igénytelen prostihoz menjen aki olcsó hanem normális, tiszta és igényes nőhöz. Ha ez megvan akkor szerintem nincs baj vele.
2/15 anonim válasza:
Nem nagy ügy a mai világban szerintem.
3/15 anonim válasza:
Nem szabad elmondani a nőknek, ha voltál már prostinál. Tapasztalat.
4/15 anonim válasza:
Az ő dolga. Nem kiábrándító, ha szingli.
7/15 anonim válasza:
Még hányszor fogod megkerdezni?Nem volt elég nem tudom hány kerdés válasza?Ja hogy még azóta sem mertél elménni még egy prostihoz sem..mindent értek.
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Akinek a párja múltja kiábrándító annak van egy rossz hírem. Önértékelésen dolgozni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!