Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után mennyire kiábrándító, ha egy pasi azonnal elkezd olvasni?
Figyelt kérdés
Közvetlenül orgazmus után olyan 5 perccel felkapja a könyvet az ágy mellől, amit félbehagyott, és olvas. Ahelyett, hogy szeretgetné a nőt.
Ez baj?
2022. dec. 19. 22:30
A kérdező szavazást indított:
Baj. Ne csinálj ilyet.
Olvass nyugodtan.
31 szavazat
2/11 anonim válasza:
Én is vagy olvasok, vagy alszom szex után.
3/11 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint amikor közli, hogy mehetnél haza.
4/11 anonim válasza:
Elég gáz. Még cirógatni, puszilgatni kéne a lányt legalább fél óráig.
5/11 anonim válasza:
Öleld át a barátnődet, simogasd a karjait, és így szeretgeted is, de a másik kézben ott lehet a könyv. Multitasking.
6/11 anonim válasza:
Nekem is az ágy mellé oda van készítve pár szexujság, hogy tudjak olvasni utánna.
7/11 anonim válasza:
Abban az esetben nem zavarna, ha közben odabújhatnék és simigatnál.
Nálam elég fontos, elég sok törődést igénylek.
9/11 anonim válasza:
Hát én rosszul érezném magamat nagyon, hogy utána valószínű már nem vagyok érdekes vagy valami. Igen is kell az az utána lévő törődés, egy nőnek meg főleg. Szerintem tud várni az a könyv egy 20 percet :)
10/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha könyvmoly a csaj olvass nyugodtan. Ezzel lehet fel is izgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!