Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi, akinek kiábrán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, akinek kiábrándító a szexben ha nincs jó feneke a csajnak?

Figyelt kérdés
Elég a jó cici?

2023. febr. 28. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, de attól is függ, milyen popsija van.
2023. febr. 28. 23:46
 2/17 A kérdező kommentje:

De feltehetném fordítva is.

Kiábrándító, ha nincs jó cici, de van szép fenék?

2023. febr. 28. 23:47
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Viszont az elég szubjektív, hogy kinek mi számít szépnek. Valakinek csak a kerek alma/körte forma a tökéletes. Az és a teljesen lapos között is vannak fokozatok. :)
2023. febr. 28. 23:49
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Inkább ne szorongjon, a többit megoldjuk
2023. márc. 1. 00:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, biztos vannak ilyen férfiak (és nyilván nők is).

Szerintem legtöbb férfi nem ennyire egyszerű véglény. Én legalábbis egyáltalán nem így működöm. Nem, még a farkincám sem ilyen alapon keményedik

Kérdező, gondolom soha nem voltál még férfival. Egy dologra figyelj, hogy jól válassz. Mármint férfit, és ne valami önző gyorstüzelő nyomit. Ha sikerült, akkor már előjáték közben is érezni fogod hogy jó kezekben vagy. Vice-versa, ha nem tudsz ellazulni mielőtt lekerül rólad minden ruha, akkor inkább öltözz, és lépj le, mert a folytatás sem lesz jó. Elnézést, nem kértél tanácsot. Ez viszont kibuggyant belőlem ☺️

A jó úttörő ott segít, ahol tud 😎

33F

2023. márc. 1. 00:12
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Nekem igen, mert én anál fuggo vagyok de az ilyen az ritka
2023. márc. 1. 00:55
 7/17 anonim ***** válasza:
2%
Nekem. Egy igazi nő C kosárral rendelkezik minimum, kerek seggel és általánosan jó alkattal amiért tesz is. Többi meg sirhat, hogy hol vannak a normális pasik meg miért nézegeti a kanija az instacicákat.. épp ezért, mert alaktalan, tunya, plötyi, csíkos-hájas a legtöbb.
2023. márc. 1. 01:06
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Én hamar kiábrándulok ebben az esetben. ez van.
2023. márc. 1. 01:31
 9/17 StevenUp ***** válasza:
Mi számít ezekben az esetekben jónak és rossznak?
2023. márc. 1. 02:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha már eljutottunk addig hogy szex lesz addigra már azért nagyjából tudom mire számíthatok, szóval nem hiszem hogy bármilyen hasonló testi adottságai partnernek kiábrándító lenne.
2023. márc. 1. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!