Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha senkinek nem kellek menjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha senkinek nem kellek menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
Senki nem vesz észre, lepattintanak stb. Belefáradtam és nem is nézem már őket annyiba hogy megpusztuljak abba hogy változzon. Minek ha ez egy jobb génekkel születettnek spontán jön? Fizetnék aztán jó nőt kapnék! 22/f
2023. febr. 20. 21:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Van saját keresetem csak kevés és be kell osztanom.
2023. febr. 20. 21:50
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Bocs, de neked ezzel a gondolkodással inkább pszichológushoz kellene menned. Süt a soraidból a frusztráció, az emberek gyűlölete.

Megjegyzem, ha te nem akarsz tenni érte, akkor ne várd hogy mások megsajnáljanak.

2023. febr. 20. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha kevés a pénz, dolgozz többet. Akkor több marad.
2023. febr. 20. 22:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a pszichológus haszontalan, egyik mást mond mint a másik. Tudom mert gyerekkorom óta többnél voltam. Nagy szhar az ellátás.
2023. febr. 20. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Segíteni csak azon lehet, aki maga is akarja. Ha csak sunnyogsz és hazudgálsz, akkor szabotálod a munkájukat.

Ez nem fogászat hogy azt mondják: TÁTSD KI!

...és kihúzzág a szuvas fogat a gyökerén lévő gennygóccal.

Sajnos ehhez te is kellesz (kellenél). Csernus szerintem tudna segíteni. Az lebontana alapig, onnan lehetne újra felépítkezni

2023. febr. 20. 22:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Csernus valószínűleg vérző orral távozna a helyszínről. Nem bírom a stílusát.
2023. febr. 20. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért nem bírod, mert ő valaki. A TV-s szereplése előtt is volt már valaki.

Te pedig egy senki vagy, aki semmihez nem ért, és jelen allás szerint soha nem fogod vinni semmire. Még annyira sem, mint apád (az legalább csinált kölyköt, még ha olyan ütődött is lett, amilyen)

2023. febr. 20. 23:00
 18/19 A kérdező kommentje:
17.Ja, "szakemberként" mégis olyan lelkisérült hogy csak na. Jólvan cindike nyomd el magad.
2023. febr. 20. 23:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Dolgozz egy kicsit magadon. Válj vonzóbbá. Edzél egy kicsit, öltözködj jobban, legyél igényesebb, kommunikálj intelligensebben, legyél empatikusabb, ismerj meg új embereket (mind férfiakat, mind nőket).

Ezzel nem azt akarom állítani, hogy most így nem vagy jó, de mindig lehet fejlődni. Ha érzed magadon a fejlődést, akkor lesz majd nagyobb önbizalmad is és kevesebb kudarc ér a csajozás terén.

Egyébként meg ha ennyire el akarsz menni kurvához, akkor menjél, bár az az alap problémát nem oldja meg, csak max egy sebtapasz lesz és ideig-óráig kielégítő.

2023. febr. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!