Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségem nem engedi a nyalást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem engedi a nyalást, menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
Nem szivesen csalnám meg, de nem szereti, én viszont nagyon. Jobb megoldást nem nagyon látok. Prostinál lehet ilyen kérni, a végén kézi levezetéssel? Ez kb milyen árban lehet?

2023. febr. 13. 10:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Kérdezd meg a gubacsin, bár 20ft-ot nem érnek.
2023. febr. 13. 10:26
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Minek vetted el, ha ennyire nem egyeztek szexuális téren?
2023. febr. 13. 10:37
 3/20 anonim ***** válasza:
74%

Azért "nem szereti", mert ennyire rosszul csinálod.Én is mindig azt hazudom inkább, hogy nem szeretem.

Ennek a tetejében még meg is csalnád?Hidd el, nincs arra szükség, hogy még több nőt elkeseríts, ráadásul prostit kinyalni....a gyomrom forog ettől.

Inkább tanulj meg nyalni, mert az a baj, hogy ügyetlen vagy.

2023. febr. 13. 10:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem a technikával van gond, amióta a gyerek megszületett nincs hajlandósága.
2023. febr. 13. 10:57
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

#3 Néma gyereknek anyja se érti a szavát!

Senki nem születik nyelvzsonglőrnek és minden nő máshogy szereti. Ha nem kap visszajelzést a nőtől, hogy hogyan szereti, akkor mégis hogy tanuljon meg szerencsétlen jól nyalni?

2023. febr. 13. 10:59
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha egyből a feleséged megcsalása jut eszedbe, ráadásul prostival, akkor a kasztrálás lenne számodra a legjobb. Tökéletesen alkalmatlan vagy a házasságra és bármilyen párkapcsolatra. Szegény feleségedet sajnálom, hogy ilyen hulladék férje van, jobbat érdemelt volna.
2023. febr. 13. 11:09
 7/20 anonim ***** válasza:
68%

#5 Ki mondta, hogy nem kap visszajelzést?Biztosan nem tudod elképzelni, de léteznek olyan szexuális analfabéták akiknek ugyan hiába koptatod a szádad, ha a jó Isten mondaná neki akkor sem fogná fel mit hogyan kell csinálni.

Nem tudom miért kell hülyének nézni a nőket és azt feltételezni, hogy nem szólnak.Hidd el, vannak olyanok, akiken nem lehet segíteni.

2023. febr. 13. 11:12
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Van sok más élvezetes módja a szexnek a nyaláson kívül is. (Bár én is szeretem csinálni) Szóval beszéljétek ezt meg, mondd meg neki hogy ezt szereted. Lehet az is hogy nem jól csinálod, a párodat erről is kérdezd meg.
2023. febr. 13. 11:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
#7 Hát, nekem pl. volt olyan nőm, aki nem volt hajlandó viszajelzést adni, mert "ezt egy férfinek tudnia kell, ne én tanítsalak már!"
2023. febr. 13. 11:16
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Megfogod, ledöntöd finoman az ágyra, és közlöd vele, hogy most drágám ki szeretnélek nyalni, de iszonyatosan. Ha nem engeded, akkor megyek qrvázni... pont!
2023. febr. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!