Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem engedi a nyalást, menjek prostihoz?
Azért "nem szereti", mert ennyire rosszul csinálod.Én is mindig azt hazudom inkább, hogy nem szeretem.
Ennek a tetejében még meg is csalnád?Hidd el, nincs arra szükség, hogy még több nőt elkeseríts, ráadásul prostit kinyalni....a gyomrom forog ettől.
Inkább tanulj meg nyalni, mert az a baj, hogy ügyetlen vagy.
#3 Néma gyereknek anyja se érti a szavát!
Senki nem születik nyelvzsonglőrnek és minden nő máshogy szereti. Ha nem kap visszajelzést a nőtől, hogy hogyan szereti, akkor mégis hogy tanuljon meg szerencsétlen jól nyalni?
#5 Ki mondta, hogy nem kap visszajelzést?Biztosan nem tudod elképzelni, de léteznek olyan szexuális analfabéták akiknek ugyan hiába koptatod a szádad, ha a jó Isten mondaná neki akkor sem fogná fel mit hogyan kell csinálni.
Nem tudom miért kell hülyének nézni a nőket és azt feltételezni, hogy nem szólnak.Hidd el, vannak olyanok, akiken nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!