Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok van itt köztetek olyan aki barátnője /felesége mellett prostihoz jár? És ha igen mióta és miért?
Akinek nincs lelkiismerete, oké.
Ismerek is olyat, aki lapos szexuális élet miatt csal. Lucifer szereti az ilyeneket. :)
Én annak a híve vagyok, inkább hagyja ott végleg és keressen mást, de ne hazudozzon össze-vissza. Nehezen nézek az ilyen ember szemébe is.. :D
Írtam egy másik kérdéshez is, én megtudtam hogy a férjem odajár, pedig nekem kellett volna megcsalnom ha már 20 évvel idősebb.
Éppen válok, viszem a gyerekünket, gondolom majd ő új életet tud kezdeni könnyedén.
Azért kockáztatta a házasságunkat.
Gondolkoztam hogy egy 40es pasit keresek, nem kell nekem öreg, az is félremegy, pedig alig működik...
*gyerekednek
Egyébként számomra mindig is undorító volt a megcsalás, de amiket itt írnak, hihetetlen. Mennyi idősek vagytok?
Én 40 ő 60.
Már rimánkodott hogy milyen szemét vagyok, mi lesz vele öregkorában.
Hát majd fizet valakit akkor, oldja meg.
Én nem fogok orvoshoz rohangálni azért mert ő nem bír a farkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!