Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok van itt köztetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok van itt köztetek olyan aki barátnője /felesége mellett prostihoz jár? És ha igen mióta és miért?

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 01:27
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
én néha elmegyek.. elég régóta járok és azért amit itthon nem kapok meg anál+mélytorok
2022. júl. 11. 04:25
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Előfordult. Elég lapos a szexuális életem. Még csak egy orálra sem hajlandó a feleségem. Ráadásul mindig kitalál valamit hogy miért nem akar szexet.
2022. júl. 11. 07:02
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Akinek nincs lelkiismerete, oké.

Ismerek is olyat, aki lapos szexuális élet miatt csal. Lucifer szereti az ilyeneket. :)

Én annak a híve vagyok, inkább hagyja ott végleg és keressen mást, de ne hazudozzon össze-vissza. Nehezen nézek az ilyen ember szemébe is.. :D

2022. júl. 11. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy hivatásosnál azt kapom amiért fizetek. Nincs szájhúzás, nem kell udvarolni. Azonban fontos, hogy ez csak feszültség levezetés, élvezet. Semmi több. Egy szerető veszélyes, ez tisztább dolog. Van aki piál van aki örömlányoknál vezeti le a feszkót...
2022. júl. 11. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Minden lehet függőség :)
2022. júl. 11. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Írtam egy másik kérdéshez is, én megtudtam hogy a férjem odajár, pedig nekem kellett volna megcsalnom ha már 20 évvel idősebb.

Éppen válok, viszem a gyerekünket, gondolom majd ő új életet tud kezdeni könnyedén.

Azért kockáztatta a házasságunkat.

Gondolkoztam hogy egy 40es pasit keresek, nem kell nekem öreg, az is félremegy, pedig alig működik...

2022. aug. 31. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
10%
6. Láttam a másiknál a válaszodat. Légy erős, hisz a gyerekeknek szüksége van rád ❤️
2022. aug. 31. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:

*gyerekednek

Egyébként számomra mindig is undorító volt a megcsalás, de amiket itt írnak, hihetetlen. Mennyi idősek vagytok?

2022. aug. 31. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 40 ő 60.

Már rimánkodott hogy milyen szemét vagyok, mi lesz vele öregkorában.

Hát majd fizet valakit akkor, oldja meg.

Én nem fogok orvoshoz rohangálni azért mert ő nem bír a farkával.

2022. szept. 1. 08:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Hagyd is, az ilyen egy utolsó féreg :D
2022. szept. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!