Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki barátnője mellett járt el prostihoz? És ha igen mi volt az oka?
Több mint 4 éve vagyunk együtt szeretjük egymást, jó a szex is, viszont keveset vagyunk együtt heti 1-2x, mivel 60 km van közöttünk és mind a ketten máshol dolgozunk stb.
Más nőket kívánok igazából, és az hogy nagyon fiatalon
köteleződtem el vele.
Mondjuk úgy hogy nem éltem ki magam, 18 éves korunk óta együtt vagyunk és mikor össze jöttünk előtte is volt egy 3 éves kapcsolatom.
Hiába szeretem ha mindig más nőket kívánok, más nőkről fantáziálok.
Kinéztem egy prostit is aki pont az esetem és lehet hogy el fogok menni hozzá, most tudom jön az hogy könnyebb volna szakítani de ez nem így megy. Szünetet is kértem már, persze ebbe nem ment bele. Szakítás se egyszerű mert rögtön képes volna magába kárt tenni és ezt nem akarom.
Szóval volt e itt már olyan aki fizetőshöz ment úgy hogy volt barátnője és szerette is?
23F
Próbáltál már beszélni vele arról hogy bevennétek valakit magatokhoz és együtt élnétek meg?
Egyépként az előző kapcsolatomban volt ilyen kb 1 év után untam meg és voltam már kiéhezve egy jó szexre mert otthon mindíg csak az volt hogy láb széttesz és dugjam meg.. de csillagpatrik efektus persze próbáltam megbeszelni stb nem sikerult igy alakult vegul a tulzott feltekenysege miatt lett vege
Nem tudtok/akartok közelebb költözni egymáshoz, helyrehozni a kapcsolatot?
3-as is említi, segítsd őt szakemberhez.
Ha már most más nőket kívánsz, ilyen szinten, hogy ki is nézted, az "életeddel" nem tartozol neki, de az lenne tisztességes, ha előbb szakítanál.
(Ha nincs gyerek, lakáshitel stb)
Legyél férfi és szakíts vele ha ki akarod élni magad. Nincs ezzel gond, csak a másikat ne hülyítsd.
Persze úgy könnyű, hogy mindig van fix punci.
Sose prostiztam, és nem is fogok. Ha kiakartam élni magam, akkor tettem érte erőfeszítést.
Mi vagy te, hiena aki a döghúst eszi fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!