Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha senkinek nem kellek menjek prostihoz?
Figyelt kérdés
Senki nem vesz észre, lepattintanak stb. Belefáradtam és nem is nézem már őket annyiba hogy megpusztuljak abba hogy változzon. Minek ha ez egy jobb génekkel születettnek spontán jön? Fizetnék aztán jó nőt kapnék! 22/f2023. febr. 20. 21:30
2/19 A kérdező kommentje:
Hát bele mert mások 14 éves koruk óta dugnak, amennyi szenvedés ért az életben szerintem még alanyi jogon is járhatna nekem ez az.
2023. febr. 20. 21:34
3/19 StevenUp válasza:
Miért mennél? Nekik sem kellesz, csak a pénzed. 🤷♂️
4/19 anonim válasza:
"amennyi szenvedés ért az életben"
Mennyi?
5/19 A kérdező kommentje:
Ez is szex, az is szex.
2023. febr. 20. 21:36
6/19 A kérdező kommentje:
4.Elég sok, és még fog is mert hosszú az élet..
2023. febr. 20. 21:36
7/19 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy az segít, akkor menj!
8/19 A kérdező kommentje:
Ingyen amúgy sem jön össze olyannal akivel akarnám.
2023. febr. 20. 21:39
9/19 anonim válasza:
Oszt' mibe fáradtál bele 22 évesen, szépöcsém?
Mit akarsz, dobjuk össze neked a pénzt egy kurtizánra? Van saját kereseted, vagy a szüleidtől kellene kérned?
Esetleg megvárhatod, hogy a nagymamád adjon húsvétkor egy húszast.
10/19 anonim válasza:
Akkor csökkentsd az igényeidet.
Ribivel 5 perc alatt elmész, lehúz egy huszasra, nem lesz nagy élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!