Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ajánlott prostihoz elmenni, ha amúgy az ember esélytelen barátnőre?
25 éves szűz férfi vagyok, szüleimnél lakok közlekedésmérnökként dolgozok a MÁVnál 240 netót keresek. Tehát karrierrel esélytelen vagyok a nőknél, valamint ronda az arcom. Sportolok 75 kg, 175 cm magas vagyok.
Várjak még, hátha összejön egy barátnő szerelmesen el tudom veszteni, vagy veszítsem el fizetőssel. Szüleim azt mondták majd , amikor családalapítás ideje lesz akkor vesznek elő mint jófiút 30 felett, hát nem tudom várjak-e addig vagy járjak fizetős lányokhoz. Több ismerősömnek 30 felett lett első kapcsolata rá 1-2 év múlva gyerek is. Nem tudom erre várjak vagy próbáljam ki milyen a prosti.
18 évesen már tudtam hogy esélytelen, elmentem egy rosszlányhoz és utána lett annyi önbizalmam amivel utána több normális hosszútávú kapcsolatom is volt.
Sok sikert.
Nem ertem mi koze a ket dologhoz egymasnak.
Ha all a cerka menj prostihoz, nem art ha szerzel egy kis tapasztalatot.
Ez utan meg vagy lesz baratnod vagy nem.
Az meg vicc hogy mernikkent 240 netto a fizud, keress masik allast.
Igaza van 8-asnak.
Az meg különösen gáz hogy minden kategóriába kiírsz egy kérdést ezzel kapcsolatban. Ha ennyire rossz ez a fizetés, akkor keress másik állást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!