Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány évesen ajánlott prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen ajánlott prostihoz elmenni, ha amúgy az ember esélytelen barátnőre?

Figyelt kérdés

25 éves szűz férfi vagyok, szüleimnél lakok közlekedésmérnökként dolgozok a MÁVnál 240 netót keresek. Tehát karrierrel esélytelen vagyok a nőknél, valamint ronda az arcom. Sportolok 75 kg, 175 cm magas vagyok.

Várjak még, hátha összejön egy barátnő szerelmesen el tudom veszteni, vagy veszítsem el fizetőssel. Szüleim azt mondták majd , amikor családalapítás ideje lesz akkor vesznek elő mint jófiút 30 felett, hát nem tudom várjak-e addig vagy járjak fizetős lányokhoz. Több ismerősömnek 30 felett lett első kapcsolata rá 1-2 év múlva gyerek is. Nem tudom erre várjak vagy próbáljam ki milyen a prosti.

2023. febr. 9. 15:02
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
Ismerkedj a munkahelyen. Egyébként nincs ilyen korhatár.
2023. febr. 9. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En is mint a #2 detto. Csak en 40+ vegen. En is mar szarok a parkapcsolatra. Ha az elmult 15 evben legalabb volt 100 randim, es a vacsorakkal tarskeresos dijakkal legelamm 1 millio. Gyakorltailag ertelmetlenul. Tok mkndegy ha kedves elozekeny vagyok, ha uriember akik meg az auto ajtajat is kinyitja es qz esoben esernyot tart a holgy fele...

Ha nem vagy alfahim kisugarzasu (akkor akar taho is lehetsz).. nem neevesedik a bugyi... eselytelen barmi is..

Atlagos kinezetell, sportolok, rengeteg hobbim van. Nem iszom nem dohanyzom. Tisztelem (tiszteltem?) a noket. Egyebneknt alkikel randiztam mind "aranyosnak" is gondolt. 40 eves koromra rajottem egy kedves aranyos segitokesz beta fiucska vagyok. Es sosem tudok ebbol kilepni. Lehet ha novero bunko narcisztikus lennek meg akkor is nagyobb sikerem lenne. Mert nyilvan rengeteg lany baratom lett, akik "szeretnek". Es mind csak bukdacsol az alfahimekkel.

Meg a duci csunya lanyok is ugy vannak vele... vagy alfa... vagy inkabb egyedul maradnak.

Beteg vilag ez. Ismeroseim (diplomas ertelmes nok/fefiak) fele nem talal part. Mert akikkel probalkoznak "idiotak".. akik normalisak ott meg nincs meg a szikra ugy atneznek rajtuk mint az ablakon.

Es Ok is letettek hogy lesz csaladjuk. A nok 80% a "top" 10% ferfira hajt. De a ferfiak is kb detto ugyanigy. Igy a kereslet-kinalat alig talalkozik.

De semmi gond, majd jonnek az indiaiak afrikaiak, kipotoljuk a csokkeno gyerekszamot.

A politikusoknak is ugy beszolnek. Vazza nem anyagi gondok nem szuletnek gserekek... hanem hogy a nepesseg 40%-a keptelen parba rendezodni.

En is amit eddig osszetettem (3 ingatlan) es kb 100M befektetes... pont most gondolkozom hogy halalomig beosztom. Ugy sem lesz kinek orokul hagyni. Pedig nagyon szerettem volna csaladot, gyereket.

Most majd buta puncsos csajokra koltom es neha prostikra. Meg elutazgatom... a berleti dijakbol egyedul jol el tudok eldegelni munka nelkul is.

Azoknak a csajoknak akik meg 42 evesen is a "normalis" pasit keresik aki persze "alfa" is legyen, keressek nyugodtan tovabb :) Messze meg 75 eves kor, es az 5 lottonal kevesebb esely kell a megtalalasahoz :D Es persze a pasiknak is forditva :)

2023. márc. 10. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Elozo voltqm:

De nagyreszt eselytelen.

Aki 25 evesen erre rajott hogy beta. Nagyon nehez kilepni belole. Es elete vegeig igy marad.

Nyilvan a kis butus duci beta lany neki sem jo. Meg ha ennel a csajnal lenne eselye. Az alfa csajok meg a betakkal max kedvesen beszelgetnek.

Mkndom, en 50 kozeleben 20 evig kuzdottem ezzel. Akjnek en bejottem az nekem nem kellett, akkiket en akartam, azoknak en nem kellettem. Es en most sok tucat norol es randirol beszelek.

Es nem azert mert szarul nezek ki. Fotos tarskeresokrol 2 nap alatt szervezek randit. De a randi csak egs aranyos beszelgetes es kb soha nincs folytatasa..

Aki beta... az kb az is marad. Es itt a pelda. Ha nem penzre hajto not akarsz... az sem szamit kb mennyid van, milyen autod. Akkor is beta maradsz.

Es mondom ez nem azt jelenti hogy nem kellesz senkinek... A "delta" lanyoknak jol leszel... csak azok meg neked nem kell.

2023. márc. 10. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!