Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért inaktív a legtöbb nő az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért inaktív a legtöbb nő az ágyban?

Figyelt kérdés
Amolyan "csillagpatrik" effektus. Ez az átlag,vagy csak én fogom ki?
ma 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Ez az átlag. Nekem ezért ment el a kedvem az egésztől a hosszú évek alatt.

A leginkább kiábrándító amikor azt mondják eddig nem volt panasz: aha persze ha éppen megkapta valami szerencsétlen aki közben csinált mindent akkor nyilván elhiszi a csaj mennyire jó volt vele.

Minél jobban néznek ki annál inkább nem csinálnak semmit. Annyit tesz az egészbe hogy megdughatod.

ma 08:19
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok szakértő, nem kérdeztem végig az összes nőt, csak magamból indulok ki.

Alapvetően szerintem ez az átlag. És többféle oka is lehet. Az egyik, az egyszerűbb, férfiak által is gyakran elhangzó ok: a lustaság. Igen sajnos van ilyen, hogy a nő valamilyen trófeának tekinti magát, a pasi meg örüljön magának hogy egyáltalán megdughatja.

De lehet más oka is, például hogy a társadalom azt neveli belénk, hogy “rendes lánynak” kell lenni, és az a nő aki élvezi a szexet, kb. egy ribi. Meg ugye keresztény állam, a keresztény vallás sem a szexuális szabadosságról híres… Nagyon nehéz túllépni az emiatt kialakult gátlásokon, amikor éveken, évtizedeken át sulykolják belénk azt, hogy kb. nem lelhetünk örömöt a testiségben.

30/N

ma 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
En mondjuk kifejezetten nem szeretem ha a no mozog
ma 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sok esetben arról van szó, hogy amit a pasi tud nyújtani, inkább úgy vannak vele, “essünk gyorsan túl rajta, fő a békesség”, és várja, hogy vége legyen.

Ezzel nem azt mondom, hogy te szar, vagy önző vagy az ágyban, csak, hogy sokszor ez áll a nők passzivitásának hátterében.

ma 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

A kereszténység nem tiltja a testi örömöket, de csak házasságban tartja elfogadhatónak.

ma 11:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Látva a kommenteket,nem vagyok ezzel egyedül. Én mindent vagy semmit típus vagyok, de lohasztó,mikor már a sokadik nő ugyanazt a stílust nyomja. Nincs tűz,se csábítani akarás. Nem várom el,hogy végezze helyettem a fizikai részét,de bele-belemozoghatna,odanyomhatná a fejem ahova kéri stb.
ma 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:

#4 szívemből szóltál.

De amúgy az itt felsorolt összes ok igaz rám xd. Egyrészt az a trófeás dolog amit #2 írt is igaz, teljesen úgy gondolom, hogy legyen hálás amiért egyáltalán ránéztem, és ezzel párhuzamosan nagyon várom, hogy vége legyen.

De ha olyan férfiról van szó, akiért nagyon rajongok, nagyon vágyok rá, és közben is olyan jó mint az elején, meg a legjobb match vagyunk, akkor ez kb az ellentétébe megy át.

Viszont ott is az első alkalommal én- most nehari, gondolom ezért sokan elítélnek majd- szeretem csak szétteni a lábaimat és az első 🏁-ig csillagként viselkedni. Utána én is aktív leszek.

Bár amúgy nem tudom, mi számít csillagnak, mert közben puszilgatom a nyakát, kapaszkodom a karjába, meg ilyenek.

(És mindezek mellett katolikus vagyok, nem tudom felsorolni hányszor van olyan, hogy valamire vágyom, de nem tudnám mégegyszer betenni a lábamat a templomba, ha megcsinálnám xd)

ma 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!