Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nő találkozott szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő találkozott szinte 20-23 centis méretekkel ?

Figyelt kérdés
Belenéztem egy női facebook csoportba. És ott volt egy kérdés mérettel kapcsolatban, és olyan fura hogy mindenkinek a párja vagy exe 20-23 centis volt és úgy beszéltek a 14-17 centiről mintha ritka mikro péniszek lennének.
ma 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem minden nő ismerősöm találkozott akkorával.
ma 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam 18 cm-nél nagyobbal :(
ma 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Anyukám már igen.
ma 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Félig-meddig keresni kellett az a mérethatárt.

Én igen.

ma 08:23
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

1. Lehetséges, hogy az elmúlt 30-40 évben több lett, gyakoribb lett a 18 feletti farok az újabb generációknál (nem tudom, a csoportban milyen korú nők vannak). Ahogy ma már egy 175 centis férfi alacsonynak számít (a hetvenes években meg normál magasságúnak).

2. A mai embernek nincs jó szemmértéke, és ez a nőkre is igaz. Szinte mindent nagyobbnak vagy épp kisebbnek gondolunk (hossz, magasság, távolság stb.), mint amekkora, mert ma már nem általános az a fajta mindennapi kézműves munka (szabás, varrás pl.), ami alapján egy nő szemre tudta, mennyi egy rőf vagy egy arasz.

ma 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

19cm volt a legnagyobb

Összesen 4db-ot láttam

ma 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tíz darabhoz volt szerencsém, abból kettő volt 18 cm körül (talán inkább kevesebb), a többi 13-14-15 cm körül volt.

A férfiak amúgy hajlamosak centikkel hosszabbat mondani, ahogy a magasságuknál is.

ma 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:

5

Nem számít egy 175 cm férfi alacsonynak. 176 cm az átlagmagasság Magyarországon.

2017-es adat:

[link]

ma 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. A 23 már nagyon extrém. Az átlag olyan 16 centi. A legtöbb pénisz 14-18 között van.
ma 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!