Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként, mit tennél, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mit tennél, ha a szeretőddel lebeszéltetek egy napot és közben beteg lettél? Lemondanád a találkozót?

Figyelt kérdés

Már egy ideje tervezzük holnapra.

Sajnos ma megjött a menszeszem..

Végül azt beszéltük, hogy nem mondjuk le a találkát (főleg

a szeretőm ragaszkodott hozzá, hogy emiatt ne mondjuk le), de

kicsit aggodom, hogy szex nélkül milyen lesz.

Mondjuk nem csak ez tart össze minket. Jobban mondva, a szex csak

egy plusz.

Azon kivül, hogy orálisan kényeztetem őt, nem tudom mit tudok még tenni ebben a helyzetben..

ma 16:16
 1/8 cinderella_ ***** válasza:
0%
A nagy tervezésben nem sikerült kiszámolni, hogy mikorra esedékes? Aranyos, hogy nem akarja lemondani, nem csak szeretőként tekint rád. 😇 Mi lesz a program? Bemutat a feleségének?
ma 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Verheti a melleid közé

Lehet szerepjáték

Pórázon sétáltathat

Kiverheted neki lábbal

ma 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is szóltam anno, hogy wz a helyzet, de ő simán berakta úgy is..ha őt nem zavarta🤷‍♀️, engem miért zavarjon? Igaz, jobb lett volna ha nincs, de akkor épp màr nagyon rég találkoztunk utoljára.

Ha viszont szó szerint vagyok beteg( először azt hittem arról van szó, elkapok valami vírust pl.), akkor természetesen lemondom, hogy ne fertőzzem a másikat.

ma 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Belenyulsz a zsebedbe, elövarázsolsz egy kotont, felhuzod neki és mehet a moka. (Ha olyan nagyon kényes?) Ha nem kényes akkor még ez sem kell.
ma 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ettől a “beteg lettem”-től kivagyok, bocsi…

De hogy segítsek is: ha nem tudjátok áttenni pár nappal későbbre akkor is vannak lehetőségek. Te kielégítheted őt, gondolom erre számít is. Azon kívül bár nem írtad hol találkoztok (lakás, autó stb), szóba jöhet a törölköző bevetése, zuhany alatti szex, orális szex, anális szex, vannak lehetőségek. Plusz dm-ben, Rossmannban is lehet kapni kb 2000 Ft-ért soft tampont, azzal mehet a buli nyugodtan, ez a legegyszerűbb, ha mindenképp holnap akartok találkozni ès a szexet sem hagynátok ki.

ma 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne csald meg a párod ..
ma 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyen méhnyak lrákod
ma 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezért használlak titeket nőket csak szexre, erre vagytok valók legalább nem viszitek a pénzt meg nem csaltok meg.
ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!