Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteg ha néha csak egy női arcra is feláll ?
Figyelt kérdés
Van amikor kanosabb napjaimon attól is feláll ha látok egy lányt akin akár csak kabát vsn de arcra bejön vagy nem rossz és eljépzelem ahogy leszop vagy jól megszoptatom. Ez normális vagy ennyire azért nem szoktatok kanosak lenni ?ma 08:36
1/5 anonim válasza:
Ez normális az én meglátásom szerint. 34 vagyok és sokszor meglepődök hogy feláll csak gondolatokra is.
2/5 VadApuci válasza:
nekem elég egy száj, egy nyelv is hozzá(nyelvfétisem van), úgyhogy semmi gáz ;)
3/5 anonim válasza:
Ha régen verted ki, ez teljesen normális. Én 41 éves vagyok, de a mai napig ha csak meglátok egy nagyon vonzó, jó alakú, szexi csajt az utcán, van hogy érzem hogy elkezd egyre szűkebb lenni a gatyám. És ehhez nem kell feltétlenül hoyg mindene kint legyen.
Ha nem így lenne, az lenne szerintem a furcsa.
5/5 anonim válasza:
Hát engem is tud izgatni egy általam szépnek látott arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!