Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rojtosra szexelni egy nőt, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rojtosra szexelni egy nőt, az jó a nőnek, vagy ez csak egy férfiak által használt nagyképű kijelentés?

Figyelt kérdés

okt. 23. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyképű hencegés. Ettől még az intenzív, nagyon hosszú ideig tartó szex tud némi kihívást okozni, mivel ledörzsölődik a felső hámréteg (főleg ha nem megfelelő a síkosítás - az esetben már elég hamar).
okt. 23. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez szerintem nőtől függ...

Van, aki nem szereti, van aki meg igen, de a pasik nem mindig bírják kardióval meg hogy ne élvezzenek el. Szóval ha egy nő ezt szeretné, akkor nehéz találni olyan pasit, aki nem csak szájhős, hanem tényleg bírja órákon át.

okt. 23. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:
7%

Én bírom órákon át.

Szoktak is csodálkozni a nők.

okt. 23. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Én nem bírom órákon át, de így is előfordul hogy mondják hogy ha tudok menjek el, mert már nem bírják(viszonylag nagy a méretem)
okt. 23. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább csak annyit jelent, hogy te még bírod de a lány már kifáradt :D
okt. 24. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehet ezzel hencegni, aztán vagy igaz vagy nem. Viszont igy nem biztos,hogy meg lehet tartani egy nőt. Sajnos életem szerelmét részben pont azért vesztettem el, mert elmondása szerint túl vadak voltunk az ágyban,elég jó meretem is van, amit ugyan élvezett, de csak a szakitáskor mondta el, hogy neki utána fájt a hasa. Szóval inkább ne ez az legyen a cél, hogy adjunk a nő altestének amíg már nem bírja,hanem inkább egy érzéki szex legyen a cél.
okt. 24. 01:52
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
8-10 perc szögelést bírtak az eddigiek, utána vagy kiszáradtak, vagy nem érezték. Inkább az jött be, ha kevergettem a fazekat, a varrógépezés a végére maradt, hogy nekem legyen jó.
okt. 24. 06:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát hencegés vagy nem de nézzük az érme másik oldalát. Mert ugye nem csak ez van.

Sok nő vágyik a hosszú keményebb szexre. Aztán mikor ott a lehetőség akkor általában az a férfi kerül elsőre barát zónába. Ez az egyik.

A másik pedig mikor szembe jön az illető aki bírja. Én is képes vagyok 45-60 percig szexelni úgy hogy nem megyek el, vagy ha idő előtt el sülök akkor állva marad a cerka és simán tudom folytatni.

A tapasztalat azt mutatja legtöbbször ez a fantázia világában érdekes sokak számára élőben nem egy nő volt aki fél óra után már meg állított mert nem bírta egyszerűen. Nem kimondottan fájt neki de érzékeny lett neki. A szopásról nem is beszélve, elfárad a legtöbb szája ha hosszan kell kényeztetni.

Így aztán sok esetben volt hogy én messze voltam a végétől és úgy köszöntünk el, nem történt számomra orgazmus.

okt. 24. 07:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi az konkrétan, hogy rojtosra, mi lesz a rojtos a puncija?

Mert a puncija nem lesz rojtos attól, ha szétdugják a csajt.

okt. 24. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem jó
okt. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!