Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! A barátnőmmel még az őszi jó időben történ szex kalandunk során volt egy számomra meglepő kijelentése, hogy a csikló orgazmusos lányok állva nem tudnak elélvezni, hiába bármilyen csikló izgatás. Ez igaz szerintetek?
Meglepnek a válaszok, mert nem sok, de 100%-ban arról szól, hogy állva is el tudnak a nők élvezni csikló izgatással.
Kíváncsi leszek, hátha lesz még több válasz, azok mit mondanak.
Magyarázat nem volt, csak azt mondta, hogy Ő állva nem tud, és szerinte egyik nő sem.
A történet:
Egy kinti buliban iszogattunk, és valahogy nagyon felizgult, már igen sok pajzán szöveget suttogott a fülembe, hátra mentünk egy melléképület mögé, csak állni tudtunk ott, ment a csókolózás, meg a simi, Ő leguggolt és kivette a farkam és leszopott (a végén nekem kell dugni a száját keményen, hogy elélvezzek a saját ütememben), ezután Ö felállt, megfordítottam nekem háttal, bal kezemmel a melleit masszíroztam (ezt imádja), jobbal pedig a bugyijába nyúlva a csiklóját kezdtem izgatni, ahogy szereti és fekve, ágyban elélvez tőle, azt mondta, imádja ahogy csinálom, de így állva nem tud elélvezni, és így egyik nő sem tud elélvezni.
Van olyan nő aki mondjuk ebben a pozícióban el tudna élvezni, ha csikló orgazmusos lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!