Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha vonz a lebukás veszélye? mármint hogy extrém helyen masztizok vagy szexelek
Figyelt kérdés
és hogy izgat hogy lebukhatok észre vehetnek amúgy véleményt privibe kóral2022. jan. 20. 22:42
1/18 anonim válasza:
Exhibicionizmusnak hívják a dolgot. Amíg másokat nem zavarsz vele addig nem gáz. Ha viszont gyerekek is láthatnák az gáz, ha pasiként mutogatod magad az megintcsak gáz (ne szatírkodj mert csúnya vége lehet).
2/18 A kérdező kommentje:
egyik az hogy lány vagyok és nem gyerekek eddig nem látak és nem is fognak mert nem olyan helyeken csinálom ahol gyerekek is láthatnak de köszönöm a választ lány/22
2022. jan. 20. 22:50
3/18 anonim válasza:
na, megjött az esti "kóral" kamugép... már hiányoltunk...ja, nem!
4/18 anonim válasza:
#1 exhibicionizmus nem egészen ezt jelenti (ott az okozza az izgalmat, hogy konkrétan látnak mások, hogy mutogathatod magad). a kérdező esetében szerintem inkább pusztán a veszély és a tilos izgalmáról van szól
5/18 anonim válasza:
#2 ja hát ha csaj vagy akkor kevésbbé gáz, olyat még nem nagyon hallottam hogy "mutogatós nénit" (pláne ha fiatal jó csaj) fel akartak volna jelenteni, vagy megverni 😂
6/18 anonim válasza:
Keress egy olyan faszit, akinek nem gáz fizetni közszeméremsértésért, ha mégis lebuktok
8/18 A kérdező kommentje:
4. küszünüm a normális választ
2022. jan. 21. 00:20
9/18 anonim válasza:
Jaj ez megint a kamu 22l lány. Nagyon nagy kamu.
10/18 A kérdező kommentje:
figyeld hamár ennyien azt mondjátok hogy kamu vagyok akkor bizonyitsátok már be h én nem vagyok lány mert szerintm nem farkam van szóval ennyi
2022. jan. 21. 02:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!