Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megállja a helyét a lenti kijelentésben a "HETERO" megjelölés? Aki ilyen kijelentést tesz, az mondhatja még magát heterónak, vagy már maga a gondolat is biszexé tesz?
Heteró férfi vagyok, a nőkhöz vonzódom, de valamely megfoghatatlan ok miatt újabban feléledt bennem a vágy a fiús szex iránt, mert felizgulok a gondolatra.
F58
Nyomjátok a genderfasiszta propagandát. De ez is el fog halni, mint minden romboló, destruktív, természetellenes mozgalom.
Pedofilok vissza a patkánylyukba!
Húha egyes ezt jól megmondtad!
Szánalmas!
A kérdésre a válaszom,hogy szerintem akit kicsit is izgatja a saját neme,az minimum biszex.
Mittomen.En hetero vagyok és nem veretném ferfival a farkam,én se az övét.Még gondolatban sem.
Egyszerűen taszít barmiféle fizikai kontaktus ,de még vizuális is!!
A hetero azt jelenti, hogy SEMMIFÉLE homoerotikus dolog nem izgatja, és nem is próbálná ki.
Minden másra más kategória van.
Még egy dolog:
a különféle homoszexuális emberek AKKOR várhatnak csak elfogadást, HA ők is elfogadják a heterókat!
EZ azt is jelenti, hogy nem pontozzák le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!