Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitás sokkal több, mint egyszerű testiség, vagy sokaknak csak egy aktus?
Figyelt kérdés
Nem akarom túlfilozófálni, de valójában nektek mit jelent a szex, a testiségen túl? Vagy elég ha kielégülünk hiszen ez a cél, a többi meg nem fontos? Szóval mint fentebb is kérdeztem több a szex a testiségnél? Kell hozzá csipetnyi lélek és érzés is, hogy még jobb legyen?okt. 29. 16:13
1/21 anonim válasza:
Valakinek pusztán testiség.
Nekem kell hozzá érzelem is.
Legalább annyi, hogy figyeljen rám a partnerem. Egy szerető partner meg nem önző, tud rám is és magára is figyelni.
2/21 anonim válasza:
A szex számomra nem elképzelhetetlen, de teljesen hiábavaló lélek, szív, szellem nélkül.
3/21 anonim válasza:
A szex alapból házasoknak lett kitalálva, hogy a kapcsolatuk még erősebbé váljon, még erősebb kötelék legyen a két fél között, olyankor a két lélek is kapcsolódik egymáshoz. Tehát igen, a fizikai részén kívül lelki kötődés is történik egyben.
4/21 anonim válasza:
Ma már többnyire testiség, ritka kivétellel. Mondjuk úgy, a szexualitás elvesztette a varázsát. F
5/21 anonim válasza:
Attól függ kivel vagy... ha a szerelmeddel akkor sokkal-sokkal több. Ha csak egy kósza dugás akkor meg csak testiség a testi örömökért.
6/21 anonim válasza:
Sokkal több, nekem eddig csak 1 olyan párom volt aki szintén így élte meg. F.
7/21 anonim válasza:
Nekem testiség addig amíg bele nem szeretek a nőbe.
És érdekes módon utána tovább bírom az ágyban mint előtte. 🫣
Ezt már érszrevettem máskor is.
8/21 anonim válasza:
3.
Sose volt házasoknak kitalálva. Alapból nem "találták ki"
9/21 anonim válasza:
8.
De mivel Isten teremtett mindent, s a szexualitás pont ezért van házassághoz kötve, amit fentebb leírtam. A szexualitást is ő hozta létre, amikor teremtette az embert…
10/21 anonim válasza:
9.
Abban hiszel amiben akarsz de ne erőltesd rá másra a hited.
Elég ha megnézed a történelmben hogy bántak a nőkkel a nagyon vallásos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!