Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitás sokkal több, mint egyszerű testiség, vagy sokaknak csak egy aktus?
10.
Semmi ráerőltetés nincs abban, hogy hívőként leírom a gondolatom.
Az még jó régen, katolikus egyház volt, amúgy az ateisták körében sem volt idegen eféle dolgok. Már évszázadok óta nincs ilyen teszem hozzá, s azok elvont egyének voltak, nem kell ráfogni az egész kereszténységre!
Különbség van még egy hívő és vallásos között.
Én amúgy meg Református vagyok, szóval az egyházam még akkoriban sem tett ilyet. (De most itt nem ez a téma)
12
Tájékozódni kéne koma, ítélkezés helyett ;)
13.
Én nagyon jól tájékozott vagyok. Valláskárosultakkal nőttem fel. A hit az hit, ezzel érvelni nem lehet. A bibliából meg mindig azt a részt veszitek elő ami nektek megfelelő, a többi részt figyelmen kívül hagyjátok ahogy a történelmet is. Így hogy lehet vitatkozni? Sehogy. Higgy amit akarsz, de másokat hagyj békén.
14
Melyik részt hagytam ki, a Bibliából? 🤔 A történelemben, a Református egyházról nem találsz, olyat, amiről te beszélsz, s a mostani Katolikus egyház nem egyenlő a középkorival.(Melyben némelyik pap visszaélt azzal, hogy az emberek zöme nem tudott latinul, mert akkoriban csak a holt nyelven volt elérhető, s csak a templomokban)🤷🏻♂️
Az általánosítás nem éppen jó dolog, nem kéne egy kalap alá venni mindenkit! Felteszem te nem is lapozod, olvasod a Bibliát, akkor az ehhez kapcsolódó megjegyzéseid, honnan fogalmazottak meg?
Sajnálom, hogy te egy középkori esett miatt, elítéled az egész mai kereszténységet.
A szólás szabadság jogán továbbra is megoszthatom a véleményem, gondolataim, nem kötelező egyetérteni velem.
15.
Egyetértek a 14-essel. Kezdjük ott hogy szexről van szó de te meg mindig másról beszélsz. Mindegy milyen témáról van szó mindig jön egy hívő és másról beszél. Megteheted, de nincs értelme.
"Felteszem..." Nem azt gondolja amint te ezért általánosítasz (amit kikértél magadnak) és feltételezel úgy hogy nem ismered.
Leírnám a véleményem a mai egyházról de nem lenne semmi értelme.
16
Ő jött azzal, hogy mi volt egy pár évszázada (rávetítve az egész kereszténységre), nem én váltottam témát, ha az elejéről olvasnád, látnád, hogy én is utaltam rá, az egyik korábbi commentemben, hogy most itt nem ez a téma. Csak reagáltam mindig a kövi válaszára.
A “felteszem”… mondatom kizárólag róla vélekedett, nem általánosan az összes nem hívőről, olvasd el újra. ( = Ha általánosságban, a nem hívőkre írtam volna, az lett volna általánosítás.) Nem ártana, ha ismernéd a szó jelentését.
A kijelentéséből:
“ A bibliából meg mindig azt a részt veszitek elő ami nektek megfelelő, a többi részt figyelmen kívül hagyjátok ahogy a történelmet is.”
Ez a kijelentés engedett arra következtetni, az említett mondatommal. Ez olyan “nyesze semmi, fogd meg jól” kategória.
Kívűl állóként ezt tudja mondani, mert nincs benne, nem ismeri a Biblia tartalmát, így ezzel ő hülyeséget írt. Pontosan milyen részeit is hagynánk figyelmen kívűl?
Alapvetően a kérdéshez kapcsolódó választ írtam és nem tűntettem fel külön, hogy hívő szemszögből, ő kötött bele, ahelyett, hogy ő is csak a kérdésre válaszolt volna.
Az az érzelmek meglététől függ. Ha vannak, akkor sokkal több.
Ha nincs akkor csak sima dugás. Ha meg tengeri csillag a partner, akkor szimpla ürítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!