Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok izgatna titeket egy random orális egy idegen sráccal az utcán valami bújós, rejtett helyen? Gondolkodtatok ilyesmin korábban, hogy jó lenne egyszer kipróbálni?
Figyelt kérdés
F/292021. okt. 12. 16:11
1/10 anonim válasza:
Csakis ezen jár az agyam. Idegen faszokat kéne már szopni, de csakis olyat akinek saját kéglije sincs, mindenképpen az utcán!!
2/10 anonim válasza:
Minden héten csinálok ilyet a pénteki buli után.
3/10 anonim válasza:
Van akit izgat az idegenekkel történő, de a rossz hír számodra hogy swingerben, szexmozikban, dogging helyeken élik meg nem a netről keresgélnek mert a jelentkezők többsége kamus és macerás.
5/10 anonim válasza:
Ha azt írom, hogy igen akkor lepontoznak és azt írják tuti fiú.
Szval erre nincs jó válasz.
Egyébként izgat, de ez nem jelenti azt, hogy meg is tenném.
6/10 anonim válasza:
Persze, álmom vágya az utcán idegen pasi farkát szopni...
7/10 anonim válasza:
Csatlakozom, nekem is minden vágyam idegen farkat szopni potyára, csak úgy. De csak ha viszonzatlan, mert nehogymár legyen valami jó benne. Pláne idegennel, ha még van betegsége is, az adja az igazi pluszt. 🤦🏻♀️
8/10 anonim válasza:
Nem.Nem vágyom rá hogy idegen pasi farkát szopjam.
9/10 anonim válasza:
Tudod mi a baj pajtás? Hogy 29 évesen még mindig srácnak tartod magad és úgy is viselkedsz, fejben is csak ott tartasz hogy egy anonim oldalon próbálkozol privicélpont-vadászattal ennyire bumfordi módon s azt hiszed a szex az így működik.
10/10 anonim válasza:
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy szopásra gondol a gyerek, én azt hittem, az idegen faszi kinyalná a csajt az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!