Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet-e évtizedeken át hűséges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e évtizedeken át hűségesnek maradni a szexben, hogy csak egy partnerünk van?

Figyelt kérdés
Vonzódhatunk-e ugyanahhoz az emberhez, ugyanahhoz a testhez hosszú időn át szexuálisan? Ez a mai világunkban erény, vagy egy idejemúlt felfogás csupán?

tegnapelőtt 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Lehet.

A mai világ a széthullás világa.

Megint el fog jönni és visszáll a rend.

tegnapelőtt 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Lehet ha mi magunk meg tudunk újulni. Nyitottak vagyunk és együtt tudunk fejlődni.
tegnapelőtt 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Lehet.
tegnapelőtt 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Max akkor, ha 30(35?)+-osan kezdesz bele a kapcsolatba.

Abban nem hiszek, hogy egy pár 20 évesen összejön, aztán egész életükben egyikőjüket sem ingatja meg soha semmi.

Minimum az egyik, legalább egyszer hűtlen lesz, ha adódik rá lehetősége és úgy gondolja, hogy nem fog kiderülni.Ez a fél általàban a férfi.

tegnapelőtt 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Inkább a nő
tegnapelőtt 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy teher a hűség, és én igen gyenge vagyok...
tegnapelőtt 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok, 30 éve a férjemmel, 21 évesen jöttünk össze, soha nem feküdtem le mással, a mai napig vágyom rá, és nem tudnám mással elképzelni a szexet, mert minden porcikája biztonságot és meghittség et ad.
tegnapelőtt 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehet,ez kb olyan mintha mindig ugyanazt ennéd.lehetetlen.f
tegnap 06:06
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Mi 16 éve vagyunk együtt és mindig kívánom a feleségem. Két gyerek után már nem néz ki olyan jól, mint korábban,de valahogy mégis szexinek látom. A korral változik az ember ízlése, más lesz a fontos. Eddig hűséges voltam hozzá. 39f
tegnap 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!