Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puszta kíváncsiság! Csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/4 kérdése:

Puszta kíváncsiság! Csajok milfek találkozott valaki olyan nagy kupakos esetleg vastag farokkal hogy nem fért be vagy csak nagy nehézség után? Punciba vagy popóba próbálta betuszakolni?

Figyelt kérdés
dec. 21. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Számba alig. Popsi szóba sem kerülhetett, punciba óvatos kezdés után jó volt.
dec. 21. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Igen, páromé néha alig megy be, de én is szűk vagyok
dec. 21. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Volt lakótársammal egyszer össze akadtunk egy éjszakára. Na neki aztán tényleg nagy volt . Kihoztuk a legtöbbet a dologból de így azért nem volt az igazi.
dec. 21. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyának volt ilyen pasija.
dec. 21. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
A számba nehezen fért, nem tudtam rendesen szopni, popsiba megpróbáltuk, de nagyon fájt, puncimba viszont nagyon jó, feszítő érzés volt
dec. 21. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
58%
Sokan még az öklözést is bíják, vagy akár egy lószerszám méretű dolog is befér nekik.
dec. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.