Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik férfi erényövet (farokket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik férfi erényövet (farokketrec) hordanak, hogyan oldják meg a vizelést? Csak nekem okoz nehézséget?

Figyelt kérdés

Próbáltam már ülve is állva is, de valamiért mindig felizgulok (általában ilyenkor mikor meglátom hogy a farkam be van zárva, eszembe jut h a barátnőmnél van a kulcs és ez izgalommal tölt el), és ahogy elkezd felállni benne, beszorul és nem tudok normálisan pisilni. Van hogy 5-10 percet kell várnom hogy lehiggadjak. Ha ülve próbálom akkor az is felizgat hogy ülve kell pisilnem, nekem megalázó ez egy kicsit és a megalázó dolgok izgatnak.

Nem tudom mások akik hordanak hogy vannak ezzel.

Még csak pár napja próbálkozunk vele...

Kioktató válaszokat légyszíves mellőzzétek, mi a barátnőmmel mindketten élvezzük ezt a dolgot, utánaolvastam az egészségügyi kockázatoknak is, stb.

2023. máj. 14. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ülve csinálom
2023. máj. 14. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem régóta hordod. Egy idő után hozzászoksz majd, és nem lesz akkora újdonság. Sem a látvány, sem az, hogy le kell ülni pisiléshez, hogy ne menjen mindenfelé. Ennyi, nincs benne semmi különleges szerintem.
2023. máj. 14. 18:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm #3.

Pár napja hordom még csak.

Neked mennyi idő volt amíg megszoktad? A pisilést illetve úgy általánosságban, mert egyelőre még a mindennapokban is kissé zavar, meg aludni se tudok tőle.

2023. máj. 14. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a pisiléssel nem volt gondom egyáltalán. Szóval szerintem pár nap után ezzel már neked sem lesz problémád. Vagy legalábbis meglepődnék nagyon, ha nem így lenne.

Az alvás az más kérdés teljesen. Azt valóban nehéz megszokni, mert éjszaka, illetve reggel merevedne ugye magától is. Ehhez valóban több idő kell, de a szervezet megtanulja ezt is, és egy idő után leszokik az önkéntelen merevedési kísérletekről. Napközben és éjszaka egyaránt. ;)

2023. máj. 14. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

A nehézséget nem a merevedésre való képtelenség okozza?

Amíg lezárva vagy a párod hogy elégül ki?

2023. máj. 15. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Probald meg gyertyaallasban.
2023. máj. 15. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő méret esetén éjjel nappal fent lehet. Annyira meg lehet szokni, hogy már észre sem veszem hogy rajtam van. Vizelni bent ülve, szabadtéren vagy piszuárba megy állva is. Csak idő kérdése hogy természetes legyen a viselése akkor nem lesz öt percenként merevedés.
2023. máj. 19. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!