Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek fordult elő olyan, hogy azért nem ment rendesen a szex (erekciómegtartási nehézségek), mert csak barátotokként tekintettetek az adott nőre?
Figyelt kérdés
nov. 25. 02:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, létezhet, hogy valakinek ettől megy nehezebben.
Ez csak egy duma, igazából arról lehet szó, hogy a nő nem elég csinos/szexi neki.
18 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem fordult elő, mert ha csak havercsajnak tekintek valakit és nem kívánom akkor neki se állok vele dugni. Ha meg már kívánom akkor meg feláll (kivéve ha sok a tinta az arcban :)
2/18 anonim válasza:
Volt olyan hogy rég oda voltam egy csaj ért, de mikor a tettek mezejére kellett lépni félig álltam csak. Annyira stresszben volt mert nem gondoltam hogy még dughatom akkor, hogy alig állt fel. De nem barátként tekintettem rá.
3/18 anonim válasza:
Miért kellene erekció, ha barátként tekintek valakire?
Nem értem az összefüggést
4/18 anonim válasza:
Igen. Ráadásul a barátom felesége volt,munkatárs is egyben.
5/18 anonim válasza:
Én ha nem vagyok szerelmes a csajba, mégha csak akkor pillanatnyilag is , már nekem nem áll fel.
6/18 anonim válasza:
Inkább olyan miatt volt, hogy rástresszeltem. És/vagy a csaj inaktív volt, és azt gondoltam közben, hogy unja.
7/18 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen problémám nővel, de ennek valószínüleg az is az oka, hogy csak olyannal fekszek le, aki tényleg az esetem!
8/18 anonim válasza:
Hát, akkor a nő ne barátként viselkedjen, hanem nyomja ki rendesen a fenekét, punciját, masztizzon egy kicsit, akkor állni fog az és meg rakod rendesen.
9/18 anonim válasza:
Ha kívánom, de a nő kiselőadást tart arról, hogy "csak barátok" vagyunk, akkor az tényleg hervasztó tud lenni.
Ilyenkor nem kell megvárni, sem a beégést, sem a sajnálkozást, hanem le kell lépni, és keresni egy olyat, aki partner az ágyban.
10/18 A kérdező kommentje:
Itt én vagyok a nő, nem én tartottam "kiselőadást", hanem neki volt ez az indoklása.
nov. 26. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!