Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, veletek fordult elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, veletek fordult elő olyan, hogy azért nem ment rendesen a szex (erekciómegtartási nehézségek), mert csak barátotokként tekintettetek az adott nőre?

Figyelt kérdés

nov. 25. 02:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasi azt mondja az ágyban, hogy "legyünk csak barátok", akkor vagy meleg, vagy nem tart igazán nőnek.

Nehéz eldönteni hogy melyik a sz@rabb, és megalázóbb. 😣

Az ilyet azonnal ki kell dobni!

/#9/

nov. 26. 20:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg barátok voltunk mindig, szóval nem most találta ki B tervnek, de én is naivan azt gondoltam, hogy ha már odáig eljut, hogy le akar velem feküdni, akkor van valamiféle vonzalma is az irányomba. Persze nem tehet róla, ha nem így van, úgyhogy nem is akarom hibáztatni érte, csak kicsit olyan érzés, mintha valami gusztustalan állat lennék.
nov. 26. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez nagyon úgy néz ki, hogy itt van egy lehetőség -egy lyuk- amit ki akar használni.

És ha ezek ismeretében még "barát"-nak is hív, na az tényleg gusztustalan.

nov. 26. 21:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Megértem ezt az álláspontot is, én nem hiszem, hogy lett volna benne ilyen tudatosság, de valószínűnek tartom, hogy ismétlést már nem akar (én sem).
nov. 27. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nos, akkor ez az az állapot amire azt mondják:

"Szétmentetek, mint színházban a függöny". 😂

nov. 27. 21:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Emberként mondjuk szeretem attól még.
nov. 28. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg folytassátok a szexet, és előbb utóbb rendesen meg fog tudni dugni, csak Te is legyél igazi belevaló szex ragadozó, az ágyban igazi "k_rva".

nov. 29. 09:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet abban valami igazság, amit #17 ajánl!

Mert igaz, hogy van olyan aki már elsőre is a maximumot produkálja, de nagyon sok olyan is van, akiből csak fokozatosan -szívós😂 munkával- lehet kihozni a vadállatot.

nov. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!