Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is talalkozott már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is talalkozott már ilyen hekyzettel?

Figyelt kérdés
Pár hete nyaraltam horvatországban haverokkal és lementünk egy strandra, nem egy népszerű nagyobbra, de azért voltak itt is páran. És láttuk hogy egy nő full meztelen felső testtel napozik, így tök tetmeszetesen nem is elrejtőzve. Nem nudista strand volt. Ez gyakori jelenség a horvát tengerpartokon?

2024. júl. 29. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen sőt teljesen pucéran is szoktak lenni és nem csak nők hanem pasik is
2024. júl. 29. 13:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal gyakoribb, mint nálunk. A horvát tengerparton, de sok más tenger- és tóparton (Spanyolországban, Ausztriában, Németországban) ez sokkal gyakoribb és elfogadottabb, mint nálunk.

Topfreedom. Nem így lenne természetes?

2024. júl. 29. 13:41
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Melltartó nélkül itthon se olyan hű de extra dolog.
2024. júl. 29. 13:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem erre lenne a nudista strand? Igazából maga a dolog nem zavart mivel nő csak így meglepett engem
2024. júl. 29. 13:43
 5/17 Rocco20 ***** válasza:
100%

Spanyolol tengerparton még simán beszélgetnék így a társaságok buliznak pasiknak a nők.

Ott ez teljesen. Elfogadott dolog.

2024. júl. 29. 13:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
20 éve ez még itthon is természetes volt.
2024. júl. 29. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt magyarba néha a Dombrádi tisza parton is van ilyen ahol sokan vannak meztelenül
2024. júl. 29. 13:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban a Balatonon is nagyon sok csaj napozott topless. Nem megütközni kell ezen, hanem élvezni a látványt 😀
2024. júl. 29. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"És láttuk hogy egy nő full meztelen felső testtel napozik"

Ezt hívják monokininek.

Magyarországon is előfordul. Mi ebben a furcsa?

30-35 évvel ezelőtt a német csajok között a Balatonon nagyon gyakori volt, hogy alul tanga (de az elöl is olyan keskeny volt, hogy ippen csak a lényeg lényegét takarta...), felül semmi. És el nem tudod képzelni, milyen jó alakú 18-20 év körüli csajok voltak...

2024. júl. 29. 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, monokinizés… Főleg nyugaton csinàljàk. Spanyolorszàgban láttam, illetve Máltán 3 barátnő teljesen meztelenül. Nyilván odanéztem amikor elmentem előttük, nem zavartatták magukat.
2024. júl. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!