Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mennyire érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire érzitek konkurenciának az élethű szilikon szexbabákat?Nem gondoljátok úgy hogy a férfiak elunják a teljesíthetetlen anyagi igényeiteket ,a szexel zsarolásotokat és tartanak titokban ilyeneket, lecserélnek benneteket erre?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 07:56
 121/134 anonim ***** válasza:
89%
Nő komolyan, külsőségek érdekelnek, vagy kapcsolat. A legszebb arc is tönkremegy. Te csak a testet szereted, vagy az embert mindenestül?
2023. febr. 18. 19:13
 122/134 A kérdező kommentje:

118 ki a szélsőjobbos?Minden szántó vető ember aki nem akar multiktól bankoktól függeni az szélsójobbos?

Mutasd meg magad orvosnak.

Önellátó gazdálkodó vagyok.Azt sem tudod mi az?Nem is hallotrál róla?Ennyite a betonon nőttél fel?

Nem politizálok.Menj nevess csak van min.Elsősorban magadon.Nem vagyok semmilyen politikai párt szervezet tagja.Fogyasztói társadalomé sem.Semmi függőség.Illetve minimális.Ha valanit meg kell vennem akkor csomagolás mebtes boltban veszem meg.Ez szélsőjobb?Jézusom most az ország összes antifája rátámad azokra akik csomagolás mebres boltban vásárolnak meg gazdálkodnak és termelői piacon árulnak?Vannak bajok.És én vagyok agresszív meg nekem kéne 24 órás megfigyelés Meséljetek még...meg még egy kérdés ki libsizett?Kényszerképzeteitek vannak.Nekem semmi bajom velük, hidegen hagynak mint a jobbosok, balosok szélsójobbosok szélső balosok.Mint írzam nem függeni senkitől.Megtermelem magamnak ami kell.Jöhet a földemra magyarázni bankár, politikzs, kiröhögöm.Azt csinál amit akar.Vannak tyukjaim.Malac ad sonkát.Egy tehénke bőven sok, ugyhogy a felesleges sajtot mézre cserélem.Őshonos állatokat tartok amire kapok pénzt hogy tartom mivel vedettek génmegőrzés.Őshonos gyümölcsfáim vannak nem kell permetezni.Miattam jöhet magyarázni Biden , Orbán, körberöhögöm.Na szevaszrok.Unlak titeket.Dolgom van.Korán kelek.

2023. febr. 18. 19:21
 123/134 anonim ***** válasza:
87%
Önigazolaskent írsz egy fél oldalt. Szeretetre vágysz,de elutasítod.
2023. febr. 18. 19:46
 124/134 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondok: nem a pina .ég a fasz kell. Nagyszüleim 72;évig voltak együtt... Szex is volt. De szeretet
2023. febr. 18. 19:48
 125/134 anonim ***** válasza:
24%
Kerdező, ezt a kérdést ellepte a gyk femináci kommandója😃, ideje sorsára hagyni. A jövőt úgysem tudják megállítani.
2023. febr. 18. 21:13
 126/134 anonim ***** válasza:
31%
Ki feminaci? A nöi egyenjogúság rendben. A felsőbbrendű nem. Mi a baj azzal,ha ugyanazzal a végzettséggel, tapasztalaztsl ugyanannyit szeretnek keresni, mint egy férfi.
2023. febr. 18. 21:37
 127/134 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező neked a gazdálkodás a kreatív szakma amit mondtál? :D
2023. febr. 19. 09:02
 128/134 A kérdező kommentje:

127

Nem a gazdálkodás nem kreatív.

Az a kreatív hogy felteszem youtubra pl hogy vetek, jogy fejlődnek az állataim.Hohyan dolgozom fel amit megtermelek magamnak.Az ilyen betonon nevelkedett blfszoknak mit ti itt rgy páran hogy lrgyen fogalmatok mi az önellátó gazdálkodás , mert fogalmatlanok vagytok.Szélsőjobbnak hiszitek.És egyte jobban időszerűnek és aktuálisnak látom, így hgy szélsőjobbosnak nézitek a gazdálkodókat.Antifának nem akartatok szólni hogy verjenek meg mindrnkit viperával aki a piacra, vagy piacról zöldségekkel megrakott kosarakkal jön, megy?Ennyi eszetek van.Anno a gazdatüntetésen Pesten egy agyoniskolázott barom méltatlankodott hogy kit keresnek traktorral itt?

Felhomájosítottuk hogy apukám ha a vidéki nem szánt vet arat te itt pesten nem szrsz!Honnan szerzel kaját?"Hát a mekdonáldszból" jött az ŕrtemes válasz.Jah de már tudom esztek rovarokat az most az új eu trend a genderbaromság után.Ne gyerzek a kárminnal hogy az millió éve benne van a joghurtban mint szinezék.Hülyék ne legyetek, ne csúsztassatok!A lisztkukaccal meg a tücsökkel vsn gond s kitinpáncéllal amir ledarálva se tudsz megemészteni.Betegséget okoz.Nihilisza retardált barom állatok vezetik az eut meg a baloldalt.Ezért fordultam az önellátás felé.Kádár idejében volt mit enni.Azért sokan gazdálkodtak, megtermelték maguknak a zöldséget gyümölcsöt.Boltbol se répát se epret se dinnyét nem vettünk.Csak banánt, narancsot.

2023. febr. 19. 10:27
 129/134 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora szerencse hogy te onnét a tehénistállóból ilyenekkel is képben vagy hogy mit képes az ember megemészteni :D de legalább sejthető hogy miért nem szexel veled senki :D
2023. febr. 19. 11:24
 130/134 anonim ***** válasza:
91%

Egy szexbabaajd megkérdezi: milyen azt napod volt,édesem. Főz vacsorát a kedvenc kaját,pedig ő is dolgozott szar

Szexbaba a jó. Tudod mit? Neked pont jó. Se szíved se lelked és itt ekézed a nőket. Téged anya szült?

2023. febr. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!