Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire érzitek konkurenciának az élethű szilikon szexbabákat?Nem gondoljátok úgy hogy a férfiak elunják a teljesíthetetlen anyagi igényeiteket ,a szexel zsarolásotokat és tartanak titokban ilyeneket, lecserélnek benneteket erre?
Többet költök a pasijaimra mint ők rám, nem teljesíthetetlen az igényem, nem zsarolok szexel-az is fordítva van-
Nem tartok a szex babáktól mert azok a pasik akik ilyenekkel élnek nem foglalkoztatnak
Nem érzem konkurenciának, sőt nagyon örülök neki hogy ilyenek megjelennek. Az incelek végre akkor nem neten fognak bőgni anyuka szobájából, hanem ezekkel a robotokkal játszanak. Remélem még élethűbb lesz és minden igényüket ki fogják elégíteni. És ami a legfontosabb nem viszik tovább az életképtelen génjeiket.
A szex meg maradni fog a normális, érett embereknél, én is kevesebb eséllyel botlok majd incelekbe.
Viccen kivül szerintem mindenki jól jár ezzel, szóval hajrá tudomány.
Hát, kérdező... az első nem fél.
A második pedig nem nő, tehát neked nem számít.
Pontosan miből szűrted le a véleményed?
Ha őt megcsinálnák szexbabába akkor nekem soha többé nem kéne nő:
Jewish -girl
Az az incel aki nem megy bele a hülye játszmáitokba?Hát akkor incel vagyok.
Amúgy értelmezzél már mobdatokat nem azt írzam csak! Hogy teljesen helyettesítsen titeket, hanem hogy ha jezditek a gülye játékaitokat szexel zsarolást akkor van mihez nyúlni.De továbbra is incel vagyok!Bár párkapcsolatban nem tudom hogyan.De incel vagyok.
Azt ugye vágjátok hogy ha nektek olyan szuper szexbabátok lesz akkor a nőknek is fognak készíteni?
Úgyhogy nem aggódok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!