Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire érzitek konkurenciának az élethű szilikon szexbabákat?Nem gondoljátok úgy hogy a férfiak elunják a teljesíthetetlen anyagi igényeiteket ,a szexel zsarolásotokat és tartanak titokban ilyeneket, lecserélnek benneteket erre?
Én egyetértek a szexrobotpiaccal is, fejlődjön csak ez az ágazat, hatalmas igény lesz rá abban biztos vagyok! De a hagyományos párkapcsolatokat sem ítélem el, úgy vagyok mindenki válassza a neki leginkább megfelelőt. Nem diszkriminálnám egyik oldalt se. Persze a szélsőséges gyűlölködőket elítélem, a feminizmus álarca mögé bújt femináci nőszervezeteket akik megmondanák ki mit csináljon, és pl betiltanák a szexbabákat és robotokat is. Ez sokkal nagyobb gáz, hogy ilyen erőszakos nyomuló szervezetek még a mai napig is szabadon rombolhatnak. Na mindegy, én csak azt akarom mondani hogy a szabad döntést preferálnám, aki akarja gyűjtsön robotra és maradjon távol a nőktől, aki pedig emberibb "régimódi" kapcsolatra vágyik, az keresse továbbra is az igazit, majd éljenek együtt boldogan.
Viszont te kérdező, te elég érdekes reakciókat adsz itt az embereknek. Kíváncsi lennék mi ez a hatalmas gyűlölet és sértettség. Ki bántott téged ennyire, és mivel?
93 nem.vagyok incel van párom.
Ti csak úgy tudjátok elképzelni hsa valaki babát használ az csakis azzal szexelhet.Nótßzás helyett értelmezzél már mondatokat
Ha a párom hisztizik akkor baba...mi ezen a bonyolult,?,Miért kell ráeröltetni valskire az elképzelésedet?Csak partner nélküliek hadznalhatnsk szexbabát?
Látod #92 Polipropilén Jolán biztos nem kap el tőled semmilyen nyavalyát :D
Amíg gyűjtögetsz addig meg próbáld ki a PET-palackot: lyuk azon is van és nem beszél vissza az sem :D
Miért?
Jobb, mint a nőknek Rezgő Rudi?
Amúgy a szexrobotok tudnak beszélgetni, ha erre van igény.
Én ezt nem értem!
A kérdező úgy írja ki a kérdést hogy nőknek szánja, "csajok" megszólítással. Ehhez képest eljutunk oda hogy a #88-as válaszában már random férfiaknak ír hosszasan magyarázkodásokat, ahol ráadásul az eddigi nőszídás helyett már a férfitársaira is nyíltan gyűlölködik. Külön poén hogy szerintem azt a választ is nő írta neki, akit mégis férfinak néz valamiért, és aki miatt válogatott módon gyalázkodik, hogy minden miatta van.
Szerintem ezek itt elég súlyos ellentmondások, amik már már megkérdőjelezik a kérdező épelméjűségét is. Kérdező, akkor hogy is van ez? Tisztázd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!