Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mennyire érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire érzitek konkurenciának az élethű szilikon szexbabákat?Nem gondoljátok úgy hogy a férfiak elunják a teljesíthetetlen anyagi igényeiteket ,a szexel zsarolásotokat és tartanak titokban ilyeneket, lecserélnek benneteket erre?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 07:56
 111/134 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ha már így szabadon mindenkit lefikázol,te minden vagy kiváló?
2023. febr. 18. 18:18
 112/134 A kérdező kommentje:

113 és társai :) nektek kényszerképzezeitek vannak.Értitek mit írok de nem aksrjátok érteni.Kötekedtek és ha visszavágnak akkor incel, agresszor, elmebeteg ezzel tudtok érvek helyett jönni.

Én is elmondom mi van nálatok.Folyik a nemek harca, rejtett agresszió.Nem kaptok pnát és úgy akartok bevágódni nőnél hogy mást fikàztok.Nem csak itt az életben is.Máshogy nem tudtok szetetőt taláni vagy csajt magatoknak.Én tudnék de nem akarok.Leírtam miért.Hogy ott ti mit káttok meg mit nem láttok bele vagy mit nem magyaráztok bele az a ti dolgotok.Ha ti abban agressziot lattok ha valaki visszaszól nektek ugyanabban a stílusban akkor elég suttyók vagytok.Amúgy van baba...hülyegyerek

2023. febr. 18. 18:25
 113/134 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, aztán miből gondoltad fenntartani a szexbabát és a barátnőt is egyszerre? Amilyen kutya idők jönnek ránk, ez nagyon hamar hatalmas luxus lesz, jó ha a főispánoknak és a sikeres vállalkozóknak futja majd ilyesmire! Az átlag pórnépnek az országban még az egyik vagy másik fenntartása is nehézséget fog okozni, tehát kizárt hogy egyszerre legyen meg a kettő. Te melyiket fogod megtartani?
2023. febr. 18. 18:27
 114/134 anonim ***** válasza:
89%
Nem tud adni szeretet, kellemes beszélgetést, terveket, kedvességet, értelmet, észérvekkel vitát. Kiszolgálja a szexuális igenyeid. Neked ez az élet.... Hátt....
2023. febr. 18. 18:39
 115/134 A kérdező kommentje:
114 ha te normális vagy akkor az én fszom napkeleti bölcs.Teged ennyi ésszel, ekkora politikai szemellenzős felfogással biztosan nem tartanak meg.Nem szetetek politizálni de ha lehet választani a gender aktivisták között -akik szivárványos múfarokkal járják az óvodákat-vagy vármegye meg ispánság,akkor a két őrület között szerintem az ispánság a kevésbé nagy baromság.Ha annyit nem érzékelsz hogy mi folyik körülötted, hogy figyelemelteteléd a gender bziság meg az ispánság.Hogy lehetne egy harmadik út , politikusok nélkül, bankárok nélkül...szóval nem lehetsz nsgyon eleresztve agyilag.Hogy én mivel szerzem meg a betevőt az téged ne érdekeljen.Legálisan.Adózva.Kreatív vagyok.Ez mondjuk a dollár baloldalra meg a kormányon lévőkre nem jellemző.
2023. febr. 18. 18:42
 116/134 anonim ***** válasza:
85%
Jaaaa hogy harmadik út :D ez azért sok mindent megmagyaráz :D
2023. febr. 18. 18:48
 117/134 anonim ***** válasza:
89%
Igen.Én normális vagyok. Veled,az értékrendeddel van baj. Hiába írsz sokat.
2023. febr. 18. 18:48
 118/134 anonim ***** válasza:
91%

Na jó ilyen a világon nincs :D Befeszült szélsőjobbos konteós akit a nők is szétoltanak és szanaszét játszmáznak, aki gyűlölködik mindenkire és mindenre ami kicsit is eltér tőle, az hirtelen nagyot akar mondani, ezért fogja magát és az ellenségeitől a "libsiktől" elirigyelt kreatív szakmát dobja be kamunak. Hát ez haláli :D Kérdező, én ismerek igazi kreatívokat, nagyon jók a szakmájukban, pontosan olyan emberek akiket te szídni szoktál :D És ismerek olyat is amilyen te is vagy, ennél távolabb a kreatív szakmáktól nem is lehetne állni. Szakmunka meg legalja munkakörök, legjobb esetben is.

És ha most megbocsájtasz én egy időre elugrok a házból, kimegyek sétálni, nem akarom megijeszteni az öreg szomszédaimat, majd odakint kiadom magamból utólag a hatalmas nevetést :D

2023. febr. 18. 18:53
 119/134 A kérdező kommentje:
116 igen harmadik út.Önellátó gazdálkodás.Nem függeni semmitől, senkitől.Ez a harmadik út.Nemtudom mire gondoltál.Meg visszakerdeznék.Miért lenne nehéz fenntartani egy szexbabát?Nem használ áramot benzint.Elvan egy szekrényben brállítva.Vagy bőröndben.De inkább állítva erdemes tárolni Ispán uram
2023. febr. 18. 18:57
 120/134 anonim ***** válasza:
85%
Ez majdnem olyan jó mint amikor Bede Zsolti sajtószóvivőt kért az Aurora előtt :D
2023. febr. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!