Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire érzitek konkurenciának az élethű szilikon szexbabákat?Nem gondoljátok úgy hogy a férfiak elunják a teljesíthetetlen anyagi igényeiteket ,a szexel zsarolásotokat és tartanak titokban ilyeneket, lecserélnek benneteket erre?

113 és társai :) nektek kényszerképzezeitek vannak.Értitek mit írok de nem aksrjátok érteni.Kötekedtek és ha visszavágnak akkor incel, agresszor, elmebeteg ezzel tudtok érvek helyett jönni.
Én is elmondom mi van nálatok.Folyik a nemek harca, rejtett agresszió.Nem kaptok pnát és úgy akartok bevágódni nőnél hogy mást fikàztok.Nem csak itt az életben is.Máshogy nem tudtok szetetőt taláni vagy csajt magatoknak.Én tudnék de nem akarok.Leírtam miért.Hogy ott ti mit káttok meg mit nem láttok bele vagy mit nem magyaráztok bele az a ti dolgotok.Ha ti abban agressziot lattok ha valaki visszaszól nektek ugyanabban a stílusban akkor elég suttyók vagytok.Amúgy van baba...hülyegyerek

Na jó ilyen a világon nincs :D Befeszült szélsőjobbos konteós akit a nők is szétoltanak és szanaszét játszmáznak, aki gyűlölködik mindenkire és mindenre ami kicsit is eltér tőle, az hirtelen nagyot akar mondani, ezért fogja magát és az ellenségeitől a "libsiktől" elirigyelt kreatív szakmát dobja be kamunak. Hát ez haláli :D Kérdező, én ismerek igazi kreatívokat, nagyon jók a szakmájukban, pontosan olyan emberek akiket te szídni szoktál :D És ismerek olyat is amilyen te is vagy, ennél távolabb a kreatív szakmáktól nem is lehetne állni. Szakmunka meg legalja munkakörök, legjobb esetben is.
És ha most megbocsájtasz én egy időre elugrok a házból, kimegyek sétálni, nem akarom megijeszteni az öreg szomszédaimat, majd odakint kiadom magamból utólag a hatalmas nevetést :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!