Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diplomás nőként csak engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként csak engem zavar, hogy minden igénytelen, tanulatlan prostituált sokkal jobban keres nálam?

Figyelt kérdés
Könyvelőként havi nettó hatszázat keresek. Egy gimiben kibukott osztálytársam prostiként "dolgozik", ha ezt egyáltalán munkának lehet nevezni. Menő autója lett és hitelmentes, újépítésű lakása. Ezzel szemben én szülői segítséggel és hitellel tudtam egy kis panellakást vennem. Több mint 10 évre eladósodva. Annyira igazságtalannak tartom, hogy éveken keresztül tanultam és nálam sokkal butább nők ennyivel jobban keresnek. És ne jöjjön senki azzal, hogy lehet utánuk csinálni. Vagyok annyira igényes és adok magamra, hogy ilyet ne tegyek. Csak frusztrál, hogy nulla tudással, lábakat széttárva ilyen szemtelenül sokat keresnek. Más is hasonló mód érez vagy csak én vagyok ilyen fura?

2023. febr. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
0%
42. Gondoltam, hogy ez lesz a reakció. Akkor játsz a deszkákkal. Majd ha megjön az eszed, lesz egy szép barátnőd. (Vagy nem.)
2023. febr. 5. 14:33
 42/58 anonim ***** válasza:
20%
Nem játszom deszkákkal, csak azt szeretem, ha nem gurul, hanem fut 😂
2023. febr. 5. 14:34
 43/58 anonim ***** válasza:
0%

44. Nem kaptam pénzt. Sajnálom, ha az alsó osztályban nem tanítottak meg értelmezni.

Remélem fáj, hogy én boldog vagyok a párommal, amíg te szűz maradsz 40 évesen is.

Szép napot fiúk, jót nevettem 😂😂

2023. febr. 5. 14:37
 44/58 anonim ***** válasza:
25%
#43, hát....a soraiddal pont azt közvetíted, amikor vki boldog.... MUHAHAHA
2023. febr. 5. 14:53
 45/58 anonim ***** válasza:
24%
43 nem kaptál pénzt, csak nem kellett fizetned egy fillért sem a lakhatásért, cserébe kaptad análba amikor a kuncsaftodnak kedve volt hozzá
2023. febr. 5. 15:00
 46/58 anonim ***** válasza:
68%
Most meg küldözgeted a kétségbeesett privát üzeneteket minden kommentelőnek xDddd
2023. febr. 5. 15:00
 47/58 Csak_egy_pasas ***** válasza:
100%

Na előszöris alapvetően tévedésben vagy kérdező!

Mert Igen van az a Sztereotípia, hogy a prostik jól keresnek. De a valóságban ez nem így van!

Én ismertem olyan nőt, aki bele kényszerült ebbe. Ez az egyik dolog. A másik, hogy ugyanez a nő panaszkodott is nekem, hogy nem megy a dolog mert ő nem olyan szép, mint a másik, akit meg naponta többször hívtak. Elfelejted azt, hogy ma már túlkínálat van. Vagyis már egy férfi sem „ürít csak úgy”

A nő egyébként valóban duci volt. És sokan kényszerűségből vállalják a dolgot. Hitel, tartozás, egyéb kényszer. Magyarázzam?

S mert nagyon sokan csinálják, ezért mi férfiak megválogatjuk, hogy kivel csináljuk. Vagyis, ha egy nő jól keres prostiként akkor valamiben kiemelkedő! Szép nőből is túlkínálat van ezen a piacon. Vagyis olyan személyisége van (még akkoris, ha az csak a látszat) hogy azzal elvarázsolja az embert. Közelítsd meg más szemszögből! Te tudnál mindenkivel, akivel először találkozol mindig kedves lenni? Még akkoris megjátszani a kedvességet amikor taszít az illető? Na és szexelnél olyannal, aki taszít? A jó prosti nem csak attól jó, hogy csinos. A jó prosti egyben pszichológus is! érted mire célzok? Az lehet, hogy a gimiben kibukott de olyan személyisége van, olyan jó színész, hogy ezért kapja ő a sok pénzt.

Azonkívül azt se feledd: Míg te a kényelmes írodában vagy, ő gyakorlatilag az életét kockáztatja. Akár napi többször. Hiszen kitudja miféle elmebetegekkel találkozik.

Stricije van? Ha van akkor ugye nem kell részleteznem az mivel jár. Na és a nemi betegségek?

Na ugye!

Kíváncsi volnék mit felelsz ezekre.

A lényeg az, hogy nem olyan könnyű az ő szakmája sem, mint hiszed. És a túlkínálat miatt ma nem elég annyi, hogy széttedd a lábad

2023. febr. 10. 16:31
 48/58 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy van túlkínálat, két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány szép hirdető van Budapesten
2023. febr. 10. 17:33
 49/58 Csak_egy_pasas ***** válasza:
86%
47-as vagyok. a 48 es kedvéért rákerestem a rosszlányokon. Mivel nem szűkítetted s kört, teljes Budapestre rákerestem. Eredmény 1079 találat. Ez neked kevés?
2023. febr. 10. 17:46
 50/58 anonim ***** válasza:
80%
Igazad van, de az 1079-ből max a 20%-a atomszép. A többi átlagos hétköznapi nő. Az egy dolog, hogy sikerül egy-egy vonzó csábító képeket csinálniuk magukról, de felöltözve a boltba lehet rá se néznél.
2023. febr. 13. 07:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!