Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diplomás nőként csak engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként csak engem zavar, hogy minden igénytelen, tanulatlan prostituált sokkal jobban keres nálam?

Figyelt kérdés
Könyvelőként havi nettó hatszázat keresek. Egy gimiben kibukott osztálytársam prostiként "dolgozik", ha ezt egyáltalán munkának lehet nevezni. Menő autója lett és hitelmentes, újépítésű lakása. Ezzel szemben én szülői segítséggel és hitellel tudtam egy kis panellakást vennem. Több mint 10 évre eladósodva. Annyira igazságtalannak tartom, hogy éveken keresztül tanultam és nálam sokkal butább nők ennyivel jobban keresnek. És ne jöjjön senki azzal, hogy lehet utánuk csinálni. Vagyok annyira igényes és adok magamra, hogy ilyet ne tegyek. Csak frusztrál, hogy nulla tudással, lábakat széttárva ilyen szemtelenül sokat keresnek. Más is hasonló mód érez vagy csak én vagyok ilyen fura?

2023. febr. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
21%
Az egy elég jó nettó ember, mennyit van arcotok leakasztani a kliensekről?
2023. febr. 5. 07:56
 22/58 anonim ***** válasza:
59%
Nem olyan szűk a kínálat, legalább is Pesten.
2023. febr. 5. 08:55
 23/58 anonim ***** válasza:
66%

Igen jobban keres állj neki te is az egyetem alatt csináltam jól kerestem egyedül többet mint anyámék ketten! Viszont ne hidd ,hogy könnyű naponta más dug meg olyanok akiket utálasz stb nem részletezem! Te hány éve csinálod kiégtél ráment fél életed 5 évig csináltam, azóta pasim se volt és nem is kell ne gondolj tul csajom se, azóta undorodok minden hasonlótól!

Viszont fel lehet állni a székből és ki lehet állni a sarokra irány a roszlányok.hu és majd ha naponta többen és mindig más ráadásul mindenkinek jó pofit kell vágni sőt néha kapsz olyan pofont ha nem akarsz valamit megcsinálni ,hogy azóta rosszul hallasz egyik füledre meg eltörik orrod és stb. Hát rajta !! Hajrá !! 6 éve hagytam abba helyemre beálhat aki akar !

Üdvözlettel egy volt prosti

2023. febr. 5. 10:24
 24/58 anonim ***** válasza:
76%
20as vagyok. Milyen érdekes, ugyanezt írtam le, amit a 23-as, aki tényleg ezt csinálta. Ehhez képest le lettem pontozva, miközben teljesen igazam lett, amit szegény lány itt meg is erősített.
2023. febr. 5. 10:33
 25/58 A kérdező kommentje:
Mondanám, hogy leszolgáltad a magadét a pokolban, de... Magad választottad. Senki se kényszerített erre az útra. Az írásképedből ítélve, nem végezted el az egyetemet, de talán a gimit se. Ha ennyire megvertek, miért nem fordultál a rendőrséghez? Gondolom, azért, mert szégyellted volna bevallani az igazat. Remélem, a szüleid megtudták, hogy micsoda riherongy a lányuk. És nem, nem hagytad abba. Hat éve szünetet tartasz. Egy krv@ örökre krv@ marad.
2023. febr. 5. 12:24
 26/58 anonim ***** válasza:
78%
Na, a kérdező is tökéletesen illene erre a pályára
2023. febr. 5. 12:27
 27/58 A kérdező kommentje:
26-os! Én soha! Soha!
2023. febr. 5. 12:37
 28/58 anonim ***** válasza:
62%

17,19,20

Veletek érték a legjobban egyet. Celebek, focisták. Kamu sérülések a pályán, hogy legyen ilyen olyan büntető, stb.

A celebek meg szimplán naplopó, semmittevő, tehetségtelen (sokszor) emberek.

Arról már nem is beszélve, hogy egyik prosti helyében sem lennék, semmi pénzért. Undorító emberekkel szexelni érzelmek nélkül, az ő kedvükre. Van gyomra a prostiknak, az biztos!

2023. febr. 5. 12:42
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
28 azt képzeld el, a gyomra mivel van tele nap végén 🤣🤣
2023. febr. 5. 12:44
 30/58 A kérdező kommentje:
29-es... Hát igen... Legyen tele pénzzel és legyen tele a gyomra azzal... Pontosan az, amit lenyel. Egészségére!!!
2023. febr. 5. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!