Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diplomás nőként csak engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként csak engem zavar, hogy minden igénytelen, tanulatlan prostituált sokkal jobban keres nálam?

Figyelt kérdés
Könyvelőként havi nettó hatszázat keresek. Egy gimiben kibukott osztálytársam prostiként "dolgozik", ha ezt egyáltalán munkának lehet nevezni. Menő autója lett és hitelmentes, újépítésű lakása. Ezzel szemben én szülői segítséggel és hitellel tudtam egy kis panellakást vennem. Több mint 10 évre eladósodva. Annyira igazságtalannak tartom, hogy éveken keresztül tanultam és nálam sokkal butább nők ennyivel jobban keresnek. És ne jöjjön senki azzal, hogy lehet utánuk csinálni. Vagyok annyira igényes és adok magamra, hogy ilyet ne tegyek. Csak frusztrál, hogy nulla tudással, lábakat széttárva ilyen szemtelenül sokat keresnek. Más is hasonló mód érez vagy csak én vagyok ilyen fura?

2023. febr. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim válasza:
72%

De ő keményen dolgozik, nem csak üldögél egy irodában. Mert hiába csinálod meg a könyvelésem, attól még nem leszek kielégítve.

Ez pont olyan, mint amikor egy IT-s ügyfél elkezdett sipítozni, hogy drágán dolgozunk. És még meg is sértődött, mikor elmagyaráztam neki, hogy ő egy csicska kocka, én meg szakember. és ha nem tetszik az ár, ne tartson macskát!

2023. febr. 3. 19:44
 2/58 anonim ***** válasza:
94%
Magyarországi viszonylatban jól keresel, és nem vagy folyamatosan veszélyben, nem öli meg a lelked a munkád... Szerintem nem jártál rosszul.
 3/58 anonim ***** válasza:
93%
Most ezt úgy írod, mintha neked tilos lenne csinálni egy onlyfans fiókot!
 4/58 anonim ***** válasza:
92%
Egy könyvelő álláshoz diploma kell?
 5/58 StevenUp ***** válasza:
67%

Gondolom ők szebbek mint te. Azért vagy ennyire féltékeny. Ha csak szimplán a pénzt sajnálod tőlük akkor vagy az a baj hogy keveset keresel véleményed szerint, vagy az hogy te ezt nem csinálnád amit ők. Vagy neveltetés vagy gyomor miatt. Valami kifogást találsz rá biztosan...

A miértjét is tudod a dolgoknak, felesleges lenne ebbe belemerülni. Igazából értem a "kérdést" de mégsem.

6/58 StevenUp ***** válasza:
80%

ma 19:44

Könyvvizsgálóhoz kell. Csak ez a szakma nem jutott eszébe :)

2023. febr. 3. 19:46
 7/58 anonim ***** válasza:
91%
Ez még csak most esett le, hogy a buta kurvák többre jutnak, mint a csúny szűzek, a tv is tele van velük. Ilyen az élet
2023. febr. 3. 19:47
 8/58 anonim ***** válasza:
89%

A prostiknak azért ennyi az órabére, mert nagy a kereslet, szűk a kínálat.

A piac működését igazán megérthetted volna közgazdaság órán!

2023. febr. 3. 19:48
 9/58 anonim ***** válasza:
91%
Egy csomó munkának egyébként értelme sincsen, csak kell hogy pörögjön a gazdaság.
2023. febr. 3. 19:49
 10/58 mikeXxX ***** válasza:
90%
Biztos nagy buli lehet a kőműves túrós farkát bekapni minden nap cuccosan majd 40 èvesen teljesen kiègni aztán èleted hátralevő rèszèben úgy èlni hogy semmid sincs mert akkor még nem èrt majd semmihez ès mindenki mutogat rá mint egy darab szarra ! Hát ha te erre vagy kibukva akkor Houston nagy baj van a toronyban nálad is ! 43f
2023. febr. 3. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!