Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diplomás nőként csak engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként csak engem zavar, hogy minden igénytelen, tanulatlan prostituált sokkal jobban keres nálam?

Figyelt kérdés
Könyvelőként havi nettó hatszázat keresek. Egy gimiben kibukott osztálytársam prostiként "dolgozik", ha ezt egyáltalán munkának lehet nevezni. Menő autója lett és hitelmentes, újépítésű lakása. Ezzel szemben én szülői segítséggel és hitellel tudtam egy kis panellakást vennem. Több mint 10 évre eladósodva. Annyira igazságtalannak tartom, hogy éveken keresztül tanultam és nálam sokkal butább nők ennyivel jobban keresnek. És ne jöjjön senki azzal, hogy lehet utánuk csinálni. Vagyok annyira igényes és adok magamra, hogy ilyet ne tegyek. Csak frusztrál, hogy nulla tudással, lábakat széttárva ilyen szemtelenül sokat keresnek. Más is hasonló mód érez vagy csak én vagyok ilyen fura?

2023. febr. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
96%

Engem nem zavar nőként. Én személy szerint totál nem irigylem tőlük a pénzt amit a munkájukkal keresnek.

De diplomás nőként kevesebbet keresek mint egy diplomás pasi ugyanabban a munkakörben. Hát inkább az zavar ha valami... De igazából az se😁

2023. febr. 3. 19:57
 12/58 anonim ***** válasza:
84%

Halkan hozzátenném, diplomás prostituált is van ám...

Egyébként meg mit foglalkozol mások anyagi helyzetével?? Mindenkinek a saját bevételéből kell gazdálkodnia, nem másokéból.

Sokkal boldogabb lennél, ha mások helyett inkább magaddal foglalkoznál.

2023. febr. 3. 20:06
 13/58 anonim ***** válasza:
86%
Gondolj arra, hogy a stricik még jobban keresnek, és nekik még dugni-szopni sem kell hozzá...
2023. febr. 3. 20:08
 14/58 anonim ***** válasza:
87%

Tehát a kérdezőnek az a baja, hogy egy szexmunkás óradíja magasabb, mint egy könyvelőé.

És?

Könyvelni sokkal többen hajlandók, mint napi 2-3-4... farkat bekapni. Hol itt a baj?

2023. febr. 3. 20:09
 15/58 anonim ***** válasza:
82%
Lehet ki kellene próbálni 🙂 esetleg szakmát váltani
2023. febr. 3. 20:18
 16/58 anonim ***** válasza:
65%
Száli, te nem panaszkodsz, hanem dicsekszel ! A könyveléshez azért nem kell annyi ész, mint az atomfizikához és egy hazai atomfizikus általában annyit sem keres, mint te.
2023. febr. 3. 20:19
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

A prostik keresere nem zavar. Nekem nem tudnanak annyit fizetni hogy ezt csináljam.

Amitől nekem nyilik a bicska, azok az ostoba celebek. Tényleg semmit nem tudnak, a nők csak vihognak, a pasik meg menősködnek, es mindegyik gyakrabban cseréli a férjét/felesegét mint mas a bugyiját. Menősködnek, nagyzolnak, mutogatjak magukat, es full gazdagok. Sokszor 8 általánossal. A vv-n keresztül magukat celebbé szopókat pedig inkább nem is emliteném.

A prostik legalább nem kérkednek.

2023. febr. 3. 20:55
 18/58 anonim ***** válasza:
89%

Kamu kérdés.😀

De hogy legyen válasz is: nem olyan nagy öröm naponta több pasival szexelniy éveken keresztül . Általában nem Adoniszok járnak k.urvázni, hanem kopaszodó, pocakos urak.

És mosolyogva kell velük csókolózni, szopni a farkukat, elviselni a béna nyalásukat (úgy csinálni mint ha élveznéd), aztán türelmetlenül behatolnak a vaginádba, a végbeledbe, majd a szádba élveznek.

Megdolgoznak azért a pénzért, hidd el!

2023. febr. 3. 22:46
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Engem a celebek és a focisták zavarnak - az ő feladatuk annyi, hogy bebizonyítsák: mégis van ingyen ebéd!!!

Undorodom tőlük, pláne hogy a focisták még adót sem fizetnek!

2023. febr. 3. 22:53
 20/58 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, osztálytársnőd valószínűleg vedel és drogfüggő, sose lesz igazi kapcsolata, a szexet sose fogja tudni élvezni, és olyan emberekkel kell kavarnia, akiktől 80 százalékban hánynál ha meglátnád... Na, most is irigyled?

Dobj egy linket azért légyszi, haverom kutatásához kell

2023. febr. 3. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!