Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diplomás nőként csak engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőként csak engem zavar, hogy minden igénytelen, tanulatlan prostituált sokkal jobban keres nálam?

Figyelt kérdés
Könyvelőként havi nettó hatszázat keresek. Egy gimiben kibukott osztálytársam prostiként "dolgozik", ha ezt egyáltalán munkának lehet nevezni. Menő autója lett és hitelmentes, újépítésű lakása. Ezzel szemben én szülői segítséggel és hitellel tudtam egy kis panellakást vennem. Több mint 10 évre eladósodva. Annyira igazságtalannak tartom, hogy éveken keresztül tanultam és nálam sokkal butább nők ennyivel jobban keresnek. És ne jöjjön senki azzal, hogy lehet utánuk csinálni. Vagyok annyira igényes és adok magamra, hogy ilyet ne tegyek. Csak frusztrál, hogy nulla tudással, lábakat széttárva ilyen szemtelenül sokat keresnek. Más is hasonló mód érez vagy csak én vagyok ilyen fura?

2023. febr. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
69%

29. Na az meg a másik.

Pedig én nem vagyok finnyás, páromnak mindig lenyelem, kérnie sem kell. :)

De egy idegennel biztos hogy nem csinálnék semmit. Már a tartásom és a kapcsolatomban lévő tisztelet miatt sem.

2023. febr. 5. 12:53
 32/58 A kérdező kommentje:
Mert te egy igazi nő vagy. Én is. Ellentétben...
2023. febr. 5. 12:55
 33/58 anonim ***** válasza:
43%

32. Sok "férfi" számára népszerűek a prostik.

Nem tudnak és nem is akarnak rendes kapcsolatot kiépíteni.

Miért? Mert egyszerűen nem tudnak megfelelni egy nőnek. Nincs előjáték, csak számukra. Nyalni hírből sem tudnak.

Fiatalabb koromban engem is ilyenekkel hozott össze az élet. 3 éves kapcsolatom alatt nem kaptam orált, de én mindig adtam és adtam.. :D megengedtem olyat is amit már sosem tennék.

Sajnos a nőknek nehezebb a minőségi kapcsolatokból választani, mert lehet kívül oké minden, ha egy önző a másik. :/

2023. febr. 5. 13:06
 34/58 anonim ***** válasza:
43%

Arról már nem is beszélek, nők 10/2 ha találkoznak minőségi szex-el.

Kapcsolatokban is ritka.

És most nem a prostikra gondolok. Nekik jut a nagy kupac bénaság, akikről fentebb írtam. Ha nem így lenne, lenne azoknak a férfiaknak is kapcsolata és nem kellene prostihoz járni. De ez az egyszerűbb út. Nem akarnak időt pazarolni hogy fejlesszék magukat, stb.

2023. febr. 5. 13:07
 35/58 anonim ***** válasza:
62%
33 minek hagytad ezt? Ahelyett, hogy általánosítod a férfiakat, inkább nézz tükörbe, hogy miért voltál 3 évig együtt valakivel így. Nyilvánvaló, hogy élvezeted, amiket meg kellett csinálnod, csak már szégyelled, és tagadod amit el is hiszel.
2023. febr. 5. 13:10
 36/58 A kérdező kommentje:
34-es! Sok igazság van abban, amit írsz, de ez nem menti fel a prostikat. Hiába fizetnének a férfiak, ha nem lennének nőknek nem nevezhető szégyentelen szutykok, akik ezt elfogadnák a testükért cserébe...
2023. febr. 5. 13:11
 37/58 anonim ***** válasza:
77%
34 aha, mert mi férfiak nagyon élvezzük a zsák krumplit amit ti előadtok, azt gondolva, hogy van egy nyílás a lábad között, aztán elég ha kifekszel. Én meg az első kapcsolatomban nem kaptam orált, miközben én akkor is adok, ha dzsungel van lent, és nem is kérem számon, vagy panaszkodok emiatt gyakorin, mert ha valaki nem szeret csinálni valamit, nem várom el.
2023. febr. 5. 13:13
 38/58 anonim ***** válasza:
0%

35. Nem, nincs igazad. Nem élveztem. Volt egy szükséges rossz időszak, amikor vele laktam és azért maradtam. A kapcsolat a részéről kihűlt, nem törődött velem.

Nárcisztikus ember, megmutatta a foga fehérjét. 500 Ft-ot sajnált tőlem, inkább elrakta.. baromi zsugori volt, a kapcsolat végén kezdett arra rájönni hogy nem mentünk sehova.

Akkor nem láttam át ezt az egészet ennyire, ma sajnálom hogy majdnem 3 és fél évem vette el.

Ma már szerencsére tapasztalattal vagyok a nagyvilágban. A mostani párom megtesz értem mindent. Az előző kapcsolataimhoz hasonlítani nem lehet. Kényeztet, figyel rám, szeretget. Rengeteg szeretetet ad, nem önző. ❤️

Ja amúgy amit nem csinálnék meg, az szimplán annyi hogy anál. Nem vagyok finnyás, mint írtam fentebb is. De az nem járja hogy én folyton sz*pok és semmit nem kapok cserébe.. nem is elvárom, de jól esne.

Ja 37:

Az más, hogy gondolom te inkább a külsőt nézted. Gondolom szép vékony lány, stb. Közben egy darab fa. Ez ilyen, nem kellene lemondó lenni más alkatú és külsejű nőkkel szemben sem. :D

Az meg a másik hogy igénytelen is. Nekem alap, hogy napi 2 óra edzés és szauna mellett ne egy dzsungel legyen a lábam között..lol

Meg annyit izzadva szarabb is edzeni.

2023. febr. 5. 13:20
 39/58 anonim ***** válasza:
0%
36. Ez természetes! Semmi nem menti fel egyik felet sem, aki ezt választja.
2023. febr. 5. 13:21
 40/58 anonim ***** válasza:
22%

40. Nem tudsz mibe belekötni, csak ez megy, mi? 😂

Sajnállak. :)

Nem vagyok prostituált, hanem dolgozó nő, aki eltartja magát, közben tanul. Sajnálom, ha ez fáj. :(

2023. febr. 5. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!