Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban nemhogy nem szégyen prostinak lenni, hanem bizonyos körökben egyenesen dicsőség, követendő példa?
Figyelt kérdés
Egyre több nő választja ezt a megélhetési formát. Egyre több nő hirdet arccal a különböző szexpartner honlapokon. Only Fans-en vagy Tik Tok-on is egyre többen élőznek, videókban pajzánkodnak stb. Alapvetően nincs bajom a prostikkal, mint ahogy másokkal sem, de miért kell ezt sztárolni?2023. jan. 31. 20:50
1/79 anonim válasza:
Nekem mindig megmosolyogtató ez a kamu erkölcs. A prostik csak azért léteznek, mert a férfiaknak erre van igénye.
Mégis mit kéne szégyelleni ezen? Ha a férfi nem szégyelli, akkor miért tenné a nő?
Lehet nem kell sztárolni, de alapból a férfiak miatt létezik ez a szakma. Ha a férfiak erkölcsösek lennének, akkor az egész probléma nem létezne.
2/79 A kérdező kommentje:
Miért kamu erkölcs? A férfiak egy részének vám erre igénye, mint ahogy a nők egy része lesz prosti.
2023. jan. 31. 21:01
3/79 anonim válasza:
Hát én nem tudom, #1, nekem nem úgy tűnik, hogy a TikTok csajok szegény áldozatok, akik rá vannak kényszerülve az elnyomó férfitársadalom gusztustalan igényeinek kielégítésére. Ők ezt élvezik, ők ettől menőek a köreikben. Benvne van a vérükben a könnyővérűség és ők ezt élvezik.
4/79 anonim válasza:
A férfi azért veszi igénybe, mert a nő odaadja a testét. 🤷♂️
Ha nem adná, nem lenne ez a szakma.
Mindkét nem egyformán hibás benne, erről nincs értelme vitázni.
6/79 anonim válasza:
Némi irigység szagot érzek kérdező.
7/79 anonim válasza:
Miért lenne a kérdező irigy, csak azért mert ért egyet a test bármilyen nemű értékesítésével?
8/79 A kérdező kommentje:
6-os! Mire kellene irigykednem?
2023. jan. 31. 21:10
9/79 anonim válasza:
Igazából az a groteszk ebben hogy ők nem kurvák, szerintük, pénzért baszik, de nem khurva ezért akar SOK pénzt a dugásért, mert attól ő nem khurva lesz.. hát akkorbazdmeg MI? :D :D :D
10/79 anonim válasza:
Találtam egy hasonló kérdést, ahol a nők azt állítják, hogy nekik joguk van kirakni a cicit, popsit meg p#ncit és a férfiak a betegek, hogy ők erre begerjednek, ajánlom figyelmetekbe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!