Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napjainkban nemhogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napjainkban nemhogy nem szégyen prostinak lenni, hanem bizonyos körökben egyenesen dicsőség, követendő példa?

Figyelt kérdés
Egyre több nő választja ezt a megélhetési formát. Egyre több nő hirdet arccal a különböző szexpartner honlapokon. Only Fans-en vagy Tik Tok-on is egyre többen élőznek, videókban pajzánkodnak stb. Alapvetően nincs bajom a prostikkal, mint ahogy másokkal sem, de miért kell ezt sztárolni?

2023. jan. 31. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
73%
30. Nem vagyok és a dolgozni nem akaró prostikat bőven elítélem. Erről az egy sztoriról beszéltem, amiről készült film de nem jut eszembe a címe.
2023. febr. 1. 20:16
 32/79 A kérdező kommentje:
31-es! Örülök, hogy nem vagy az. Sajnálom, hogy nehéz volt az életed és sok erőt kívánok. A Rosszlányokon hirdető nőknek pedig minél előbbi ébredést, gerincet és önmaguk iránti tiszteletet kívánok.
2023. febr. 1. 21:07
 33/79 anonim ***** válasza:
100%

32. Köszönöm, azt én is kívánok nekik!

Én lassan 11 éves korom óta dolgozom, akkoriban csak azért dolgoztam napi 12 órát hogy sportolhassak. Mondjuk magában az élmény megérte, de fel is keltem 5-kpr mindennap nyáron. Az élet ilyen, ez van. :)

2023. febr. 1. 21:15
 34/79 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kitartásodhoz. Példát vehetne rólad az összes dolgozni nem akaró "hölgy".
2023. febr. 1. 21:38
 35/79 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindenben igazatok van.

De én tudok a prostiknál is gusztustalanabb hozzáállású embereket. Pl a futtatók, stricik, akik belőlük élnek.

Na meg a vendégkörük, ami szerintem 3x, 4x több, mint ahányan a prostik vannak, de lehet, hogy még több férfi. És ezen férfiak nagy része családos ember, aki a krvázás után hazamegy az asszonyhoz, meg a gyerekekhez.

2023. febr. 1. 21:59
 36/79 A kérdező kommentje:
Jogos szempont. Ugyanakkor egyre több agglegény is prostikhoz kényszerül. Egy prosti ha felhagy az iparral, a szememben idővel teljes értékű nővé válhat. Egy "férfi" aki strici volt, soha nem lesz már férfi.
2023. febr. 1. 22:17
 37/79 anonim ***** válasza:
92%

Én voltam agglegény, és mégsem szorultam rá. Aki azt mondja, hogy rászorul, az pont olyan, mint az a krva, aki azt mondja, hogy nincs más választása.

2023. febr. 1. 22:26
 38/79 anonim ***** válasza:
100%

#35: "De én tudok a prostiknál is gusztustalanabb hozzáállású embereket. Pl a futtatók, stricik, akik belőlük élnek."

Élni abból lehet, aki hagyja magát. Az ilyen stricis lányokról egytől-egyig kiderül, hogy nem olyan fekete-fehér a történet, mint kívülről látszik és sokszor a strici egyben a párja is. A pénzt meg sokszor azért veszi el tőle, mert éppen elég elviselnie, hogy a nőjét más is dugja, mert ő csóró van már közös pulya is a csajnak meg luxusigényei vannak, de azt, hogy több százezreket vigyen a játékterembe vagy több százezrekért vásároljon magának bundát meg táskát ahhoz már van beleszólása a "gonosz stricinek" is, aki előbbrevalónak tartja fizetni a rezsit, albérletet, kaját venni, stb.

És mily meglepő, egy tanulatlan, iskolázatlan buta cigánylánynak valószínűleg hasonló gondolkodású és beállítottságú lesz az ura is, aztán vak vezet világtalant, így az ura az asszony által keresett pénzből gründol valamit mindig, ami valahogy sosem jön igazán össze meg egy ilyen kapcsolatban a strici tölti be a "háztartásbeli" szerepét, aki mint tudjuk akkor sem csinál semmit, amikor a nő tölti be a hagyományos kapcsolatban ezt a szerepet, nemde?

A futtató meg megint más kérdés. Ők nem ritkán rengeteg pénzt beleölnek abba, hogy megteremtsék az anyagi hátterét annak, hogy Dzsesszika Mátészalkáról pár napon belül munkába tudjon állni és ugyanolyan dühösek lesznek, amikor Dzsesszika túlságosan válogat a vendégkör között, mint mikor te elmész az Aldiba dolgozni és a pénztár ezért nem jó, az árufeltöltés azért, a söprögetés meg amazért és akkor az ottani főnöködből is kijön hogy mégis akkor mi a jó k... anyádért jöttél ide dolgozni és miért várod el, hogy egy forintot is kapjál, mikor az aznapi munkát semmit sem ért?

A különbség, hogy az Aldi egy szabályozott multi, ahol a fönököd nem a saját tőkéjét kockáztatja, ugyanúgy kap fizetést és te is megkapod az aznapra járó pénzt attól függően a vonatkozó jogszabály szerint, hogy ledolgoztad-e a napot és nem attól függően, hogy termeltél-e hasznot (mint például szintén szabályzott, de jutalékos munkák, ahol jutalékot kapsz és ha egész hónapban nem adsz el semmit lapát és még a telefonszámlát is rádterhelik mert nem melegedni járunk be ilyen helyekre).

Én se támogatom az ötletet, csak tudod amire igény van az mindig utat tör magának és ezért kéne legalizálni. Mert akkor végre normális piaci szereplők konkrét jogi keretek között tudnának működni.

Dzsesszikának ettől függetlenül nem lenne jobb, ahogy a devizahitelben elúszott Mari néni is sokszor kívánta már, hogy inkább verte volna le a veséjét egy uzsorás, minthogy élete végéig végrehajtják a nyugdíjából azt amit már elárvereztek régen. Úgyhogy a jogszabály maximum átláthatóságot jelent, védelmet nem. Nagyon nem. Cserébe a bürokratikus sallang miatt ilyen díj, olyan díj, ilyen illeték, olyan adókulcs és máris mindjárt olcsóbb lesz ugyanaz feketén. Erre a problémára még soha senki nem talált megoldást, az okosszerződések már közel állnak hozzá, de annak is vannak még megoldatlan dolgai.

"És ezen férfiak nagy része családos ember, aki a krvázás után hazamegy az asszonyhoz, meg a gyerekekhez."

Akkor most tegyük félre egy pillanatra a férfigyűlöletet és gondolkozzunk el, hogy vajon ténylegesen ő-e a gonosz és az asszony otthon a mit sem sejtő áldozat vagy épp fordítva. Hiszen ha annyira nagy mozgástere lenne a férfinek, nem lenne sakkban (ugyebár szex nincs otthon az asszonnyal vagy nem az igazi, ezért megy szolgáltatóhoz. Akkor marad a közös hitel, gyerek, stb. Az meg azért viszonylag ritka, hogy a nő tartja el a férfit vagy ő tesz egy kapcsolatba többet. Tehát jogilag van meglőve szerencsétlen ember, hogy nem mer válni. Mert igazából nem a szexet félti, hanem valami mást).

Eközben az asszony meg - aki állítólagosan áldozat - vígan éli az életét és azért ritka az olyan házasság (mármint hogy egyáltalán házasságig eljut a dolog), ahol a kommunikáció annyira nem működik, hogy az asszonynak fogalma sincs a férfi igényeiről. Ilyenkor egy felnőtt nő szándékosan ignorálja a férfit. Ezt pedig azért teszi mert megteheti. Lehetősége van rá, ő van nyeregben, ő hordja a nadrágot. Nem kell tartania semmitől. És most nem a vakkomondorra gondolok, hanem bármilyen szankcióról. Például, hogy ASSZERTÍVEN azt mondja neki a férfi: "Drágám, ez nekem nem fér bele, úgyhogy ha te továbbra is megtagadod tőlem a szexet - amihez jogod van, hiszen a saját tested - akkor én mástól fogom megkapni a testi örömöket, amihez meg nekem van jogom, hiszen az meg az én saját testem."

Elgondolkodott már bárki is ezeken, hogy sokszor pont a tilosban járó, sunnyogó férj az, aki az elnyomott fél és azért kell titokban tartania és inkább kifizetnie nem kevés pénzt érte?

2023. febr. 1. 22:45
 39/79 anonim ***** válasza:
100%

#37: "Én voltam agglegény, és mégsem szorultam rá. Aki azt mondja, hogy rászorul, az pont olyan, mint az a krva, aki azt mondja, hogy nincs más választása."

Azért nagy különbség van aközött, hogy ha úgy kérsz segítséget, hogy bajban vagy és tisztességes munkát szeretnél, szükséglakhatást, bármi egyebet vagy ételt amíg nem kapsz fizetést, akkor ciki vagy nem, de azért rengetegen segítenek.

Ha szexuális segítséget kérnél, akkor elítélt incelnek leszel bélyegezve, aki oldja meg magának meg egyébként se rinyáljon, vannak ennél nagyobb problémák.

Mit csináljon olyan férfi, aki ténylegesen semmilyen nőnek nem kell? Sem egy szórakozóhelyen, sem egy társkeresőn, sem szexpartnerkeresőn, sem sehol?

És nem kap visszajelzést, mert nem dagadt, nem ápolatlan, nem akármi, egyszerűen olyan semmilyen. Mit csináljon az ilyen?

(Tudom, verje ki, de most normális választ szeretnék, nem maga az ejakuláció a lényeg, hanem az intimitás).

2023. febr. 1. 22:48
 40/79 anonim ***** válasza:
75%

#38 #39

Sokmindenben igazatok van.

Kivéve abban a #38-nak, hogy férfi gyűlölő vagyok, mert én is egy férfi vagyok.

Tudom én, hogy nem minden fekete, vagy fehér.

Én csak annyit gondolok erről, hogy ha ítélkezünk a prostikról, akkor ítélkezzünk nyugodtan az egész környezetéről is, aki belehajtja sokukat ebbe, és ne felejtsük el a vendégkört sem.

Nyilván mindenki számára kedvező megoldás nem lehetséges.

2023. febr. 1. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!