Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napjainkban nemhogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napjainkban nemhogy nem szégyen prostinak lenni, hanem bizonyos körökben egyenesen dicsőség, követendő példa?

Figyelt kérdés
Egyre több nő választja ezt a megélhetési formát. Egyre több nő hirdet arccal a különböző szexpartner honlapokon. Only Fans-en vagy Tik Tok-on is egyre többen élőznek, videókban pajzánkodnak stb. Alapvetően nincs bajom a prostikkal, mint ahogy másokkal sem, de miért kell ezt sztárolni?

2023. jan. 31. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
35, 37 voltam☝️
2023. febr. 1. 23:20
 42/79 anonim ***** válasza:

39. Alapjáraton számomra az Incel fogalma az, amikor valaki szó szerint gyűlöli a nőket, megveti őket amiért ő senkinek nem kell. Ez a hozzáállás, felfogás sajnos kihat a viselkedésére, biztosan tudat alatt is taszítani igyekszik a nőket, mérhetetlen düh és gyűlölet van benne.

A másikfele az, amikor valaki semennyire sem képes változtatni. Nem azt mondom, hogy gyúrja ki magát, itt főleg a pszichológiai gátakat kellene feloldani elsősorban, utána esetlegesen fejlesztenie magát az embernek.

Ezt mondom úgy, hogy fiatalabb koromban úgy néztem ki mint a rút kiskacsa, ma igyekszem magamra adni és szeretni magam. Sportolok, ugyan kozmetikushoz nem járok de képzem magam és amit tudok megoldok itthon. Önfejlesztés, önismeret. Kívl-belül, szexuálisan is. De a szexualitás alapja mindenképp érzelmi. Egy megfelelő érzelmi háttér nélkül ezt elképzelni sem tudom.

2023. febr. 1. 23:22
 43/79 anonim ***** válasza:
0%

1

Krvázni nem szégyen, krválkodni igen.

Ha a nők erkölcsösek lennének, ez a probléma nem létezne.

2023. márc. 1. 20:40
 44/79 anonim ***** válasza:
78%

40

Lényegtelen a vendégkör, ha nem lennének krvák, nem lenne vendégkör sem.

42

Számodra ez, de nem ezt jelenti. Az incel az, aki nem önként vállalt cölibátusban él. Nem minden incel nőgyűlölő, ez csak az agyhalott feministák agymosása.

2023. márc. 1. 20:46
 45/79 anonim ***** válasza:
55%

44. Sajnos a legtöbb esetben igaz. Nem vagyok feminista, de szidott már X és a is ha nem úgy válaszoltam ahogy nekik tetszik, vagy csak szimplán nem akartam velük összejönni mert van párom és őt szeretem XDDD

43. Bizony-bizony a szolgáltatást használni is szégyen. Nem a nőknél van a probléma akik ezt űzik, hanem akik feleség és vagy kapcsolatban a párjuk mellett elmennek igénybe venni azt. :)

Egyébként mindenki azt csinál amit akar. :)

2023. márc. 1. 21:03
 46/79 anonim ***** válasza:
79%

45

Ez nemcsak az incelekre jellemző.

Használni nem szégyen, krvának lenni az. Viszont, ha valaki házasként csinálja, akkor igen az az.

2023. márc. 1. 21:38
 47/79 anonim ***** válasza:
46. Legtöbb esetben igen, amikor segíteni akartam akkor is ilyesmit kaptam.
2023. márc. 1. 23:13
 48/79 anonim ***** válasza:
11%

#45: Szerintem meg valahol mindegyikkel probléma van és az egyének mindig részrehajlóak lesznek attól függően, hogy a két fél közül melyikkel tudnak jobban szolidaritást vállalni.

Inkább az okokkal kéne foglalkozni. Miért megy valaki prostinak?

A pénzért, tehát egy olyan hozzáállást népszerűsít a létével, cselekedeteivel, hogy ő nőként a testét árulja és ezért olyan jövedelemre tehessen szert, ami még sok diplomásnak sem adatik meg.

Ez társadalmilag meglehetősen káros, ha a fiatal lányok, az új generáció ezt látja, ebben nő fel, hogy ez milyen jó. És minél többen választják ezt az utat, annál elfogadottabb is lesz a dolog.

A másik oldalon pedig miért veszi valaki igénybe a szolgáltatásaikat?

Valószínűleg azért, mert ingyen nem kapja meg, ami egy párkapcsolatban sajnos nem csak az ő felelőssége. Az ő felelőssége lehet az, hogy miért vett feleségül egy frigid, prűd nőt vagy miért nem mennek szexológushoz, párterápiára, de a félelem legtöbbször nem alaptalan szokott lenni. Tehát ha fél megemlíteni a férfi egy párkapcsolatban azt, hogy ő mást kíván, akkor ott gondok vannak. És nem a nő van egy ilyen kapcsolatban elnyomva, hanem a férfi. Nem a nő van sakkban tartva, hanem a férfi.

Töredéke férfi járna, ha az átlagos, nem prostituált nők nyitottabbak lennének szexuálisan.

Ugyanakkor a prostituáltak többségének a motivációja nem változna, ugyanúgy pénzt akarnának minimális munkával, energiabefektetéssel és megtanulnának a testükből máshogyan élni. Sugar kapcsolatok, aranyásás, egy részük lehet, hogy bűnözői útra lépne. De legalább a jövő generációjának már nem lenne többé perspektíva. Megszűnne a mézesmadzag, az illúzió, hogy lehet ebből is élni, sőt, egyenesen megalapozni a jövődet. Diploma és nyelvtudás nélkül is, diplomás, több nyelven beszélő embereket jövedelem terén lepipálva. Szabadon, önmagad uraként.

2023. márc. 2. 00:32
 49/79 anonim ***** válasza:
0%
Így-így.
2023. márc. 2. 12:35
 50/79 anonim ***** válasza:
84%

48 - "Megszűnne a mézesmadzag, az illúzió, hogy lehet ebből is élni, sőt, egyenesen megalapozni a jövődet. Diploma és nyelvtudás nélkül is, diplomás, több nyelven beszélő embereket jövedelem terén lepipálva."

Nem a prostik vágták haza a magyar gazdaságot, hanem a "diplomás, több nyelven beszélő" emberek!

Miért baj az, ha egy prosti jól keres? Irigy vagy talán?

Ugye milyen "szörnyű", hogy az embernek a testét kell árulnia ahhoz, hogy - diploma nélkül - normális élet-színvonalon meg tudjon élni?!

2023. márc. 3. 05:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!