Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányos prostik sokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányos prostik sokba vannak?

Figyelt kérdés
Csóró munkás vagyok aki nem olyan régen végezte el az iskolát, olyan 2 és fél éve. Igazából még szűz vagyok, de senki nincs a környezetembe akinél próbálkozhatnék, abszolút mert az ország másik végébe költöztem, munkahelyre járok már csak, senkivel nem sikerült olyan közeli kapcsolatba kerüljek mint iskolás koromban, akkoriban még volt egy jó barátom akivel jöttünk mentünk. Szerintem kb éhen halnék ha prostiznék.
2023. jan. 24. 01:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem kell közvetítő. Ha fizikailag nem bírja a tested a melót, jelentkezz irodai állásokra saját magad. Ha mégis kell segítség, írj privit.
2023. jan. 24. 07:28
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Óránként 20-30 ezer. Még mindig olcsóbb akár hetente prostizni, mint egy barátnőt fenntartani.
2023. jan. 24. 08:03
 23/29 A kérdező kommentje:
Bírja a testem, csak nem a kemény fizikai munkát.
2023. jan. 24. 08:06
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem kell rendszeres prostizásra adnod a fejed, nem feltétlenül egészséges “hobbi”, bár én imádom… De ha keveset keresel és nagyok a költségeid, akkor ilyesmire semmiképpen se költs. Azonban 1 alkalom az beleférhet, még ha sokkal drágább is lenne, szerintem érdemes lenne rá akár gyűjteni is…

Én pl. mindenképpen meg akartam tapasztalni a szexet, így annó 22 éves koromban prostival vesztettem el a szüzességem. Nekem akkoriban a fél havi fizum ráment, de megérte… Nekem.

2023. jan. 24. 08:48
 25/29 anonim ***** válasza:
A Prosti még mindig olcsóbb mint egy barátnő. Olyan nőt aki valóban szeret szexelni és nem csak lehúzni akar nehéz találni. Vagy a legrosszabb esetben csináltat két három pujárót akkor meg mindenképpen fizetsz mint a katonatiszt. Itt is mint mindenben a mértékletesség a fontos.
2023. jan. 24. 14:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Bp 20-30e. Ha szerepezni akarsz vagy extra vágyad van akkor +10e.
2023. jan. 24. 15:04
 27/29 anonim ***** válasza:
26%
#25 Haggyad már ezt a baromságot, hogy a prosti olcsóbb, mint egy barátnő. Egy barátnőt egy hétvége alatt meg lehet kúrni annyiszor, amennyiszer ha prostinál akarnál szexelni, a havi fizetésed nem lenne elég.
2023. jan. 25. 00:12
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
#27 Már ha a barátnőnek is van kedve, mert nem elégíti ki még rajtad kívül 2-3 férfi, ami ritkaság.
2023. jan. 25. 07:55
 29/29 anonim ***** válasza:
#28 Az emberek többségének meglehetősen átlagos, mondhatni unalmas nemi élete van. Nem kell rablómeséket kitalálni.
2023. jan. 25. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!